Hako onbekend - Hako hydrostaat kapot HULP GEZOCHT

Hallo iedereen, vraagje, ik heb een minitrekker 'Hakotrac 3800D hydrostaat'. Motor werkt perfect etc maar als ik het gaspedaal induw, komt die niet vanzelf terug, of toch heeeeel traag, zoals ik al zei is het dus een hydrostaat. Dit is redelijk ambetant want hierdoor werkt de rem ook niet aangezien hij vanzelf gas blijft geven, de enige manier om te stoppen is om de pedaal handmatig achteruit te trekken, weet iemand wat dit is? Of iemand die mij kan helpen?

Alvast Bedankt & Met vriendelijke groet

Sam
Sam420

Reacties

weideboer
Kijk eens op google(wel op vertalen drukken) er zijn meerdere met zo'n probleem
google.nl/search/…=
boegie
Volgensmij zit dat met een stangenmechanisme toch? Misschien dat die wat zwaar beweegt. Remreiniger of kruipolie erover en ondertussen heen en weer bewegen
zandhapper
@boegie Of met WD40 dat smeert ook nog gelijk.
boegie
@zandhapper dat is bij ons WD40 😉
Pluto
De veer is afgebroken!!.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hako onbekend en hebben de trefwoorden kapot , motor , gaspedaal , gas , gezocht en hydrostaat geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!