Illustratie van:

Fiat 110-90 - Lek aan de brandstofpomp

Bij mijn fiat, een 110.90 heb ik een lek aan de brandstofpomp. Deze lekt rond de as die de brandstoftoevoer regelt. (de as die draaid als je op de gas duwd). is het makkelijk om hier een nieuwe dichting in te steken? of is dit geen werk om zelf aan te beginnen en breng ik hem beter binnen in de garage?

alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Huuuuub
Breng de tractor maar naar een brandstofpompen reparateur.
Waarschijnlijk liggen de bussen uit de regulateur of als er een roterende pomp op zit is de bus van de deksel versleten.

Bij allebei is het onverstandig om het zelf te repareren, want er kan veel fout gaan. En als de pomp er van is kan die meteen getest worden.
Wilting NH
Bij mijn 1100 heb ik het zelf gedaan,. maar dat wel een iets andere pomp. ik heb dikkenbergdieseltuning.nl/ deze lui even gebeld hoe of wat. die heeft mij het uitgelegt en een pakking set voor de pomp gestuurd
valmet6400power
Waarschijnlijk inderdaad die slijtblokjes versleten van de gashevel, dat had onze Valmet ook met Bosch lijnpomp..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 110-90 en hebben de trefwoorden fiat , brandstofpomp , lekt , lek , gas , as en lekken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
187