Illustratie van:

Fiat 411R - Hoe kan ik bij de keerring komen achter deze kap?

Hallo,

Mijn fiat lekte olie van het motor gedeelte naar de koppeling nu heb ik hem doormidden gehaald en alles eraf gehaald nu krijg ik alleen 1 ding niet eraf. de grijze kap op de foto krijg ik er niet af alle bouten die erin zaten zijn eruit. Weet iemand hoe je deze eraf kan krijgen. klopt het dat achter deze kap een keerring zit van de krukas of zit die op een andere plek. misschien weet iemand ook de maat van de keerring achter de kap.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

fiatfan
Is moeilijkste lekkage bij een 411. zit een soort dikke veter in. als je een pb stuurt dan geef ik je een nummer van iemand die jouw dit haarfijn kan uitleggen
Chris van vliet
@fiatfan het is vooral nog de vraag van mij hoe ik hem uitelkaar krijg ik zal morgen eens een soort pulleytrekker maken om hem eraf te halen.
+1
HGJR68
Als je het goed wilt doen moet je eerst de carter pan verwijderen en dan kun je de flens met keerring losmaken. Er zit idd een rubber seal geklemd tussen de flens en carter pan.
En zit er te weinig ruimte in de flens om die er zo tussenuit te krijgen zonder vernieling.
De keerring kun je ook zo vervangen door er een parker in te draaien en er daaraan uit te trekken
of gewoon met een schroevendraaier uit te wrikken. Kijk wel uit dat je het loopvlak van de keerring (= krukas) niet beschadigd.
Chris van vliet
@HGJR68 ik heb hem er inmiddels uit de keerring was helemaal verdroogd en kon ik er zo uit pakken. Ik heb de nieuwe besteld dus dan kan die er weer in

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 411R en hebben de trefwoorden olie , fiat , motor en koppeling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
257
TREFWOORDEN