Bloter achter holder b12

Hallo,

Is het mogelijk om met een holder b12 gras te maaien met een bloter van een mini trekker.

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste LGOenga: Op halve capaciteit van waar je zelf ervaring mee hebt:

tractorfan.nl/picture/960698/…
holderb51
Een b12 heeft een eigen ophangsysteem in de hef, namelijk één met pennen die je erin steekt en vergrendelt. Dit is een twee-punts ophanging ipv een driepunts ophanging, dus zonder topstang. Een standaard bloter zal dus niet passen. Ze zijn uitgerust met handhef of hydraulische hef; handhef lijkt me sowieso geen optie. Verder denk ik dat je geen vermogen genoeg hebt, ook omdat er geen doordraaiende aftakas op zit.
LG0enga
Bedankt @Wimsumar @holderb51 voor jullie reactie.
holderb51
@LG0enga Graag gedaan, maar je kunt met je deutz toch bloten?
LG0enga
@holderb51 We hebben nu een yanmar 1401, hier bloten we normaal kleine stuken mee op het schapenland. We willen de yanmar misschien verkopen en er een Holder b12 voor terug kopen. Ik vroeg me af of het met een Holder ook nog mogelijk was om te maaien.
Ik zie op internet wel eens foto's van mensen die een 3 punt hef maken op hun Holder. Maar met de Deutz trekkers kan het ook prima
holderb51
@LG0enga Altijd goed, de Yanmar ruilen voor een Holder b12! En als het maaien dan toch niet wil, kun je het altijd nog met de Deutz doen. Of een b12 met een maaibalkje kopen.
volvo430
Beste Len, heb je deze trekker nog? Ik zoek een dergelijke trekker voor de rooimachine

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , gras , maaien , Holder , b12 , mini , kan deze trekker een bloter van een mini tractor trekken? en test geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
153