Weten welke filters er op jouw tractor passen?

tractorfilterwinkel.nl/
Nieuw! Doormiddel van twee simpele stappen de filters vinden die bij jouw tractor horen.Geen resultaat? Raadpleeg de chat.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Rens-Weber: Op jouw persoonlijke profielpagina staat:

"Wat ik met tractors heb is nogal onduidelijk''.

Welnu, wat je met (de)monteren van filters hebt, dat zal je ook wel onduidelijk zijn. 😛
Kijk, ik klikte even op jouw "Lees meer"-link om de filters voor mijn trekkers te bekijken. Helaas is op de filterafbeeldingen en de produktomschrijvingen niet te zien/lezen of de filters voorzien zijn van (de)montagegemakken (met de hand monteren lukt vaak goed , maar om een filter met eenvoudig gereedschap los te draaien is is een sleufplaatje of zeskant eigenlijk een vereiste). Ook is bijvoorbeeld bij brandstoffilters onduidelijk of er een (condens)aftapschroefje op zit.
rens-weber
Beste Wimsumar,

Allereerst bedankt voor de zeer nuttige feedback. Wij zijn druk bezig met vernieuwen van de website en daarbij staat gebruikersgemak van de bezoeker hoog in het vaandel. Ook voorzien wij graag de klant in zijn informatiebehoefte en willen wij onduidelijkheden voorkomen. Wij zullen de productinformatie betreft montagegemak en een extra foto bij aanwezigheid van een aftapschroefje zo snel mogelijk toevoegen.
Mocht u voor nu extra productinformatie willen hebben over een specifiek product, dan zoeken wij dit graag voor u uit. U kunt uw vraag dan stellen via de chat of via het contactformulier op de site ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen of via dit topic. Mocht u in de toekomst een bestelling willen plaatsen bij ons, dan willen wij u als dank voor de feedback 10% korting geven op uw bestelling.

Met vriendelijke groet,

Rens
erik9831
@rens-weber nog een kleine tip misschien, deutz-fahr opsplitsen naar 2 merken, deutz en deutz-fahr. Zoals hier op tf ook het geval is, zijn eigenlijk 2 merken
rens-weber
@erik9831 Bedankt voor de tip! Dat is mij zeker ontgaan tijdens het invoegen, dat ga ik aanpassen thanks.
Bert353
@rens-weber Hallo, is jouw winkel nog steeds open? je website doet 't in elk geval niet meer!?
rens-weber
@Bert353 Hee Bert, excuses voor mijn late berichtgeving. Het klopt inderdaad dat de site er even uit heeft gelegen wegens onderhoud. Nu zou die het weer moeten doen. Bedankt voor je bericht!
Wimsumar
Beste Rens-Weber:

Quote Reactie van @rens-weber:
dat de site er even uit heeft gelegen wegens onderhoud. Nu zou die het weer moeten doen.

Onderhoud van de site? Nou, dan ben je het ''klantentoegangsfilter'' vergeten te vervangen! Zit hardstikke dicht!

Klik:
tractorfilterwinkel.nl/
Bert353
@Wimsumar Hoe kan dat nou?, hij verkoopt toch filters?...
casejxu
Heb even zitten vergelijken. Maar je werk wel met hele nette! Zeer scherpe prijzen!
deeremeneer
@casejxu Van welk merk trekker heb je gekeken? Case?
rens-weber
@casejxu Bedankt we proberen inderdaad zo laag mogelijk te zitten met prijzen!
JD3010
@rens-weber Dan kun je de JD filters wel achterwege laten. Die zijn vaak bij de dealer voordeliger.
rens-weber
@JD3010 Wij hebben ook geen orginele JD filters, maar goed om te weten dit was mij niet bekend!
+1
varken
Sparex
rens-weber
@varken Dat klopt, maar ook merken als Fleetguard, MANN, Wix, Granit en Agrifilter.
radium45
@rens-weber Ik zou voor een andere opbouw van de site kiezen. Een merk/type selecteren, en dan te zien krijgen welk olie-brandstof en luchtfilter erop zit. Zo, dat lijkt mij wel 20% waard... Oja, kan van mijn Bolinder Munktell niks vinden.
rens-weber
@radium45 haha tips op de site zijn meer dan welkom!! Als er filtermerken missen of de site is onduidelijk of in dit geval het ontbreken van jouw merk tractor, dan horen we dat graag. Welk type van de Bolinder Munktell heb je, dan zal ik die gelijk even toevoegen! En wat bedoel je precies met de tip:)
radium45
@rens-weber Bolinder Munktell 350
+1
rens-weber
@radium45 Ik heb hem voor je toegevoegd. Mochten er nog meer mensen verzoeken hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag!
+1
radium45
@rens-weber Ik moet mijn opmerking over de opbouw van de site herzien. Ik zie net dat wanneer ik op ''alle filters'' klik, dat ik dan ook de voorkomende filters van het vervolgens te selecteren merk/type te zien krijg.
valmet6400power
Quote Reactie van @radium45:
Een merk/type selecteren, en dan te zien krijgen welk olie-brandstof en luchtfilter erop zit.

Absoluut het beste idee, dan hoef je ook niet door alle soorten filters te scrollen om te kijken welke past op je trekker!
rens-weber
@valmet6400power Dat is ook zeker de opzet van onze website!
rens-weber
Goedenavond, momenteel hebben we een storing op de verzendkosten. Neem even persoonlijk contact op voor de afhandeling van de bestelling. De ICT'ers zijn druk bezig om de storing te verhelpen. Excuses voor het ongemak.
jehan
Heb ook even bij mijn type trekker gekeken ..bij hydraulic filters staat maar 1 soort filter ..heb er op mn trekker toch meer op zitten een pers en retour filter ..z
rens-weber
@jehan We zijn druk bezig met het koppelen van filters aan de verschillende type tractoren om het zo compleet mogelijk te maken. Helaas komt het nu nog voor dat bij sommige merken en types er nog weinig filters naar voren komen. Mocht je nog opzoek zijn naar de filters willen we je graag helpen deze alsnog te vinden, dan kan je contact met ons opnemen en zoeken wij de passende filters voor je op! Dit kan via tractorfilterwinkel.nl/klantenservice/. Excuses voor het ongemak. Groeten Rens
jehan
@rens-weber ik weet er alles van hoe het kan gaan met filters ..hebben op mn werk 2 jaar terug het filter systeem helemaal verandert ..we hebben voor elke trekker of zelfrijdend voertuig een vakje waar al hun filters in staan ..de filter boer komt 2 keer per jaar langs kijkt alle vakjes na wat er gebruikt is en vult dan weer bij ..hebben er zelf niets mee van doen ..twas even wennen aan het systeem maar nu werkt het prima ..elk vakje heeft een kaartje waar alle nummers van de filters opstaan ..mochten er om wat voor redenen dan ook eerder filters op zijn dan kunnen we die zo opschrijven en bij bestellen ..je kijkt maar op het kaartje en het nummer ..een kind kan de was doen
jehan
@rens-weber zetten jullie de nummers van de filters er ook bij ..vaak met nieuwe trekkers zitten er filters op vanaf fabriek ..staan weer andere nummers op dan dan ander merk filter ..
rens-weber
@jehan Dat is zeker een simpel maar effectief systeem. Die heb ik nog niet eerder gehoord. Hadden jullie daarbij ook een bepaald merkvoorkeur van filter? Wij zetten ook inderdaad zowel de orgineelnummers als filternummers van andere merken die overeenkomen bij extra informatie onder het product. En met de zoekhulp die we hebben gemaakt, komen door het selecteren van de merk en type tractor gelijk de passende filters naar voren. We zijn nog steeds bezig dit zo compleet mogelijk in te vullen om het uiteindelijk voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken en daarom ben ik ook blij met jullie reacties!
jehan
@rens-weber oke ik weet wel dat het soms een warboel van nummers is .hadden laatst een brandstoffilter van een nieuwe trekker ..het nummer klopte wel maar toch paste het filter niet ..is ook jammer dat veel trekker merken bij verschillende types weer veel verschillende filters hebben ..wij hebben veel filters van donaldson en fleetguard
rens-weber
@jehan Dat is het zeker, alle verschillende filternummers en types maken het er niet makkelijker op. We hebben meer dan 1000 verschillende filters in de shop, dus was ook een flinke klus om alles uit te zoeken wat op welke tractor past en dat is het nog steeds. Ik merk dat Donaldson inderdaad ook wel vaak gebruikt wordt. Die gaan we ook zeker in ons aanbod opnemen. Bedankt voor je reactie!
jehan
@rens-weber ik wens je heel veel succes met het in de rij zetten van alle nummers en merken van de filters
rens-weber
@jehan Bedankt dat waardeer ik!
rens-weber
Met de nieuwe update zijn er weer 100 extra tractoren toegevoegd. Mocht die van jou er eerst niet tussen zitten, dan zit die er nu misschien wel bij of laat het anders even weten dan voegen wij hem alsnog toe!
jehan
@rens-weber heb vorige week op mn werk van de valtra 6650 alle filters vernieuwd..heb is gekeken of jullie dezelfde filters hebben ..nou nou mankeert nogal wat aan bij jullie ..kijk maar eens bij valtra valmet 6650 en 6650 hi tech en dan nog een 6650 hitech ..is niet helemaal duidelijk naar mijn idee
rens-weber
@jehan Hee Jehan, terechte opmerking ik zie inderdaad dat sommige tractoren dubbel staan, dit ga ik vandaag gelijk aanpassen! Als je nog meer onduidelijkheden ziet hoor ik dat uiteraard graag.
ford4610
Ik kan voor een ford ook niks vinden
+1
Wimsumar
Beste Ford4610:

Quote Reactie van @ford4610:
ford ook niks

"FORD" 4610:

tractorfilterwinkel.nl/alle-filters/…
rens-weber
@ford4610 Ik zal de New Holland even natrekken en hier de specifieke Ford modellen uithalen en dit aanpassen. Excuses voor de onduidelijkheid.
radium45
@rens-weber Kun je mijn vraag via de chat even beantwoorden, heb er lichtelijk spoed mee.
rens-weber
@radium45 zeker weten je ziet ons bericht verschijnen.
+1
radium45
@rens-weber Is al gelukt.
@rens-weber Ik ben filters voor mijn zetor 4511 aan het zoeken. Maar ik heb alleen maar brandstoffilters kunnen vinden op jouw shop.
Wimsumar
Beste Cedric-van-Thuyne:

Quote Reactie van @cedric-van-thuyne:
alleen maar brandstoffilters

Meer heb je niet nodig bij zo'n ZETOR-4511. Het motoroliefilter (een lamellenfilter) is uitwasbaar.

Het staat overigens wel op de filtersite:

tractorfilterwinkel.nl/tractorfilterwinkel/…

Zie ook de ZETOR-4511 handleiding pdf pagina 12:

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…

Handleiding deel-2:

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…
@Wimsumar Ik had beter eerst mijn filters eens opengegooid, dan wist ik tenminste waarnaar ik op zoek moest. Bedankt voor de info

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
44
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
1.936
TREFWOORDEN