Illustratie van:

Fendt 306 LSA - Lekkage vloeistofkoppeling Fendt 306

Hallo allemaal.

Ik heb momenteel een Fendt 306lsa van bouwjaar +/- 1993 (nieuwe motorkap/oude cabine) in de werkplaats staan. Ik heb hem al doormidden omdat er steeds olie moest bijgevuld worden in de vloeistofkoppeling.
Nu heb ik de vloeistofkoppeling gedemonteerd, maar ik kan hem nog niet uit elkaar krijgen.
De olie kwam van binnenuit. Langs de aandrijfas zeg maar. Dus buitenste o-ring was niet lek.
Nu is mijn vraag: moet/kan ik de vloeistofkoppeling zelf uit elkaar halen, en zo ja hoe, of kan ik beter het geheel meenemen naar bijvoorbeeld Vekoma.
Alvast bedankt.

Groeten Stefan

ps andere tips met betrekking tot de vloeistofkoppeling zijn natuurlijk altijd welkom.

Deel dit topic

Reacties

aaldrik-visscher
Breng 'm naar de dichtsbijzijnde dealer.😉 Om 'm naar Vekoma te brengen heeft geen nut, ze zijn een koppelingsplatenboer. En bij de dealer heb je kans dat het is "klaar terwijl u wacht" service.
Fendttrisixfan
Beetje proberen openpriemen, zit normaal niet zo vast aan elkaar

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LSA en hebben de trefwoorden olie , fendt , gedemonteerd , lekkage , lek , werkplaats , vloeistofkoppeling en 1993 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
329