Help! Wil graag in contact komen met beheerders JD A.S FB groep!

Beste mede tf'rs,

Sinds @Tinus de wedstrijd hier is gestart enkele weken geleden en daarbij in een reactie de Facebook groep "john deere appresation society" noemde en ik vervolgens een verzoek tot lidmaatschap indiende was ik met plezier lid van die groep.

Had het geluk dat mijn foto's daar( gelinkt naar TF) gewaardeerd werden en vond het mooi om de andere foto's te bekijken.

Reageren deed ik tot nog toe niet, doe ik sowieso weinig in FB groepen.

Vanmiddag ontdekte ik tot mijn grote verbazing dat mij het recht tot bezoeken van die groep om volstrekt onduidelijke reden is afgenomen. Heb 0,0 bericht ontvangen waarom.

Ook heb ik tot gisteravond(zaterdag) ook echt alleen maar JD foto's gedeeld in die groep en is het enige wat ik kan zeggen wat de reden zou kunnen zijn een linkje naar mijn eigen nieuwe soortgelijke FB groep "Manitou ( , Mustang & Gehl ) Group Appresation Society" die ik daar geplaatst heb. De naam zelf leek mij geen probleem aangezien er een zelfde groep van Fendt is en hun dus niet de enige zijn met die naam. Maar heb het gevoel dat dat toch de reden is, daarom de naam inmiddels ook aangepast door de laatste twee woorden te vervangen door "fans".

Nu wil ik graag in contact komen met het beheer omdat ik natuurlijk graag de reden zie en terug wil. Ik was overigens zeker niet de enige die eens 1 dingetje wat niet JD was plaatste, bovenaan de pagina stond een foto van een Challenger( helaas met een erg zielig verhaal erachter maar toch.

Kan iemand voor mij een printscreen van de lijst met beheerders maken en hier plaatsen? Alvast hartelijk dank!

Deel dit topic

JD6930

Reacties

+9
Sanderrr
Zie je nou zelf niet dat je zit te zeuren om niks? Dat er iets op facebook gebeurt, oke... maar ga dan niet hier naartoe.
JD6930
@Sanderrr

1. Ik zeur niet, vraag gewoon om een kleine gunst.
2. Volgensmij is dit TractorFan en aangezien die groep over foto's van o.a. tractoren gaat niet geheel ongepast. 😉
3. Mijn berichten daar hebben TF afgelopen weken duidelijk meer views opgeleverd.
4. TF is net als een lopend buffet, je hoeft niet alles aan te klikken en ook niet te reageren. 😉

Truste!
+3
B - W
Heje hans, effe over dat lopende buffet, blijf effe van mijn bordje af! Je jat me de tekst van m'n bord, beetje jammer weer
JD6930
@B - W

Sorry wou het graag kort uitleggen dat hij niet verplicht was te reageren. 😛
+1
Jasperfendt
@B - W Zolang hij het lekkerste maar laat leggen 🙈
+20
jd4050
Wel vervelend voor je als je uit het hertenkamp bent gezet 😞
+3
mike_v
Ken je de term "overkill"? Misschien is het dat ...
+3
1046
Wat sneu
+9
walker1
Als ik zonder opgaaf van reden uit een Facebook groep wordt gegooid, dan wil daar niet eens meer lid van zijn en op andere facebookpagina's en sites huilie huilie doen zal ik al helemaal niet gaan doen.
Je zet jezelf weer goed voor schut zo.
Ik zou zeggen, trek het je niet aan, genoeg andere facebookgroepen en sites waar je je kan uitleven.
Bovendien, bestaat die JD AS FB groep nog wel? Ik kan die pagina niet vinden, misschien is die wel gewoon opgeheven?
Tot slot, je maakt over het algemeen goede foto's en daar zal het heus niet aan gelegen hebben, maar je moet gewoon beter nadenken wat je er allemaal bij typt en wat je allemaal plaatst in topics en reacties.
SJB533
Quote Reactie van @walker1:
Bovendien, bestaat die JD AS FB groep nog wel? Ik kan die pagina niet vinden, misschien is die wel gewoon opgeheven?

Ja hoor, die bestaat wel.
Jasperfendt
Jij dacht zelf makkelijk geld te maken 😂
JD6930
@Jasperfendt

Uh... nee niet echt. Mijn foto's kunnen toch niet op tegen die van bijc. @mike_v

Maar het gaat mij er in dit geval meer om dat ik het gewoon mooi vond om de foto's uit verschillende landen te zien. Als je dan zonder enige reden eruit geknikkerd wordt is dat niet fijn. Wil gewoon een beheerder op m'n beste Engelisch een berichtje sturen met de vraag waarom. En natuurlijk graag terug.
+3
SJB533
@JD6930
Nu ken ik (en met mij zijn er meerdere) dat verhaal wel... Ik heb je er toen hier ook op aangesproken, en dat is nu weer het geval, tevens de laatste keer.

Ik weet, wat zich heeft afgespeeld, en dat jij, na er op aangesproken te zijn, weer iets dergelijks deed. Dat jij er toen uit bent gezet, is dus een logisch gevolg van jouw actie aldaar. Dat heeft niets met vriendjespolitiek te maken, maar met het niet opvolgen van de regels en de aanwijzingen van de moderators. Dat ze daar een lik-op-stukbeleid voeren, is mij bekend, maar dat is niet voor niets.

(Diegene die niet weten waar het om gaat: sorry, ik ga me er hier niet over uit wijden)
+1
CornelisJ90
@SJB533 FB Groep?
+12
Jasperfendt
BESCHRIJVING
Only people with John Deere interest or who love them. We will only accept John Deere related post and nothing but John Deere thank you

doodsimpel is de beschrijving ook van die jd groep daar heb je je dus gewoon niet aan gehouden door je mustang gjdk fan link. Eigen schuld dikke bult dus dan niet hier komen janken
deeremeneer
Ik zie er helemaal geen foto's van jou.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , jd , fendt , deere , probleem , facebook en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!