John Deere voegt nieuwe vlaggenschip trekkers toe aan 6R serie

 John Deere voegt nieuwe vlaggenschip trekkers toe aan 6R serie lancering van twee nieuwe John Deere trekkers aan de bovenkant van de range zescilinder tractor modellen meteen vermogen van 230 en 250pk (97/68 EC), ontworpen om de behoeften van aannemers en akkerbouwers te voldoen. De 6230R en 6250R zal de line-up van de John Deere 6R serie trekkers van 2017 afronden Meer informatie volgt .

Deel dit topic

Reacties

Hoe wordt dan nu de vario bediend? Via het fendt principe of iets dergelijks, aangezien er geen AP gleuf meer is om het zo maar te zeggen.
+1
JD6930
Wat een nieuwsbericht zeg! Schaam jullie eigen Trekkerweb!

Als je vergeleken concurrenten zo weinig te vertellen hebt, zeg dan gewoon niks...

@TerraJohnDeerefan
Hier staat meer info:
tractorfan.nl/topic/100022/
tractorfan.nl/topic/100013/
NewHollandErik
Quote Reactie van @JD6930:
Schaam jullie eigen Trekkerweb!

Je bedoelt, schaam jullie eigen John Deere. Trekkerweb neemt altijd het exacte persbericht van de fabrikant over.
+2
erik9831
@NewHollandErik Ze maken dus ook blijkbaar gretig gebruik van de google translate optie, zo lijkt mij te lezen, want ik niet verstaan veel van soms tekst.
JD6930
@NewHollandErik

Niet altijd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , tractor , 6r , trekkers en trekkerweb geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
467