Fiat 88-94

Laatste itemcomments reacties (%2 totaal)

Volvo BM 2650

Valtra Meerdere

Volvo BM 2650

Volvo BM 2650

Volvo BM 2650

Valtra Meerdere

Laatste 1 reacties (3 totaal)

Ford 5610

Laatste 1 reacties (5 totaal)

Hoe werken de notificaties op TractorFan 2.0?

Veel TractorFan leden zijn meerdere keren per dag aanwezig op de site, maar er is een veel grotere groep leden die de site een keer per dag, of alleen om de paar dagen bezoeken. Het systeem van TractorFan is zo gebouwd dat discussies en gesprekken voor beide gebruikersgroepen goed te volgen moeten zijn. Je hoeft dus niet door alle discussies te bladeren om te kijken of er nog gereageerd is. [b]Notificaties[/b] Op TractorFan krijg je van de volgende acties een notificatie: [list] [*]Als er iemand op het duimpje drukt bij een van jouw foto’s, video’s, topics of reacties [*]Als er iemand reageert op een van jouw foto’s, video’s of topics [*]Als er iemand jouw naam noemt bij een foto, video, topic of reactie [*]Als er iemand reageert op een foto, video of topic waar je je voor aangemeld hebt. [/list] Een notificatie verschijnt middels een rood bolletje bij de alarmbel in de bovenste balk van de website. In het bolletje staat een aantal, dit is het aantal ongelezen notificaties. Als dit aantal boven de 99 komt, blijft er 99 staan. Standaard klinkt er ook een geluidje, dat klinkt alsof er iemand op een ruit tikt. Niet alle browsers ondersteunen dit, met name mobiele apparaten missen deze ondersteuning. Het geluid is overigens uit te schakelen bij je instellingen. Als je op het alarmbelletje klikt dan verschijnt de popup met notificaties. [b]Notificaties als gelezen markeren[/b] Zodra je het item (een foto, video of topic) bezoekt waarvan je notificaties hebt ontvangen, worden alle notificaties als gelezen gemarkeerd. Je kunt dit ook vanuit de popup zelf doen, door om het prullenbak icoontje te klikken. [b]Aanmelden / afmelden[/b] Bij het reactieformulier staat een knop die bepaald of je je bij het plaatsen van een reactie ook meteen aanmeld voor notificaties bij toekomstige reacties. Je kunt je ook zonder te reageren aanmelden op notificaties middels het actiemenu dat bij elk item staat. Je kunt je voorlopig nog niet afmelden voor +1’s. Vanuit de popup kun je je ook afmelden, middels de link die rechtsboven de lijst met reacties staat. [b]Wat betekend het bliksemschichtje?[/b] Een groot deel van de leden wil niets missen en blijft op de hoogte van alle (re)acties middels de ‘live updates’ pagina. Via deze pagina zijn alle bijdrages te volgen. In het groene bolletje bij het bliksemschichtje verschijnt het aantal nieuwe bijdrages dat gedaan is sinds de laatste keer dat je de ‘live updates’ pagina hebt bezocht.

Flink aantal foutjes opgelost - Deel 2

[list] [*]Mentions bij het toevoegen (en wijzigen) van topics werkte niet. Zoals sommigen zullen merken is dit opgelost. [*]Inloggen met Facebook werkt weer. Het oude systeem bleek niet helemaal betrouwbaar en nam geen avatars meer over van Facebook profielen. ([@claas holland]) [*]Speciaal voor [@oltimer-fan] worden .mpo bestanden hernoemd naar .jpg :-) [*]Voor het schalen van de afbeeldingen maakte ik gebruik van een stuk standaard software, die nogal moeite bleek te hebben afbeeldingen die rotatiegegevens bevatten (zoals alle mobiele foto’s). Ook het uploaden van nieuwe afbeeldingen naar deze server ging fout als er teveel tegelijk gebeurde. Ik heb dit nu toch maar zelf ontwikkeld en het lijkt nu goed te gaan. ([@mike_v],[@witte],[@JohanNunspeetElspeet]) [*]Het toevoegen van bijlages bij topics is daarmee ook opgelost ([@dany_ford]) [*]Het bladeren in je inbox ging nog niet goed ([@sjb533]) [*]Soms vergat het systeem je voorkeur m.b.t. de achtergrondkleur ([@hurli356],[@sjb533]) [*]Niet iedereen kon de geluidjes bij notificaties waarderen. Dit is nu een instelling in je profiel geworden, waardoor je het uit kunt schakelen. Op iOS apparaten zijn de geluidjes sowieso niet te horen, omdat Apple het ons webdevelopers graag moeilijk maakt. ([@wimsumar],[@deerefan]) [*]Het spotten van een bedrijf ging niet echt soepel omdat de zoekfunctie geen resultaten weergaf bij korte zoekopdrachten. Dit is aangepast. [*]Het zoeken van een lid was juist te proactief. Zodra het een match had sprong hij naar het profiel. Dit is aangepast. [@rickboer blija] [*]Hetzelfde geld voor het zoeken van een machine. Die sprong ook direct naar de eerste match. [*]De zoekresultaten m.b.t. topics bevatten gebroken links. Dit is aangepast ([@jan-reitsma],[@jorank],[@a3vandiejen],[@bart99]) [*]Vanuit notificaties kon je niet op de avatar klikken van de persoon die je een +1 had gegeven. Dit kan nu wel. [@erik9831] [/list] En verder nog enkele verbeteringen: [list] [*]Van uit een machine pagina kun je nu makkelijker doorklikken naar de overige foto’s en video’s ([@klappertje10],[@sjb533],[@hurli365]) [*]Vanuit elk item (foto, video, topic) kun je je nu eenvoudig aanmelden / afmelden voor notificaties via het actiemenuutje (drie bolletjes) [/list] More to come!

Mc-Cormick D 219

Laatste 1 reacties (7 totaal)

Valtra-Fordpower


Foto’s
751
Video’s
82
Topics
30
Reacties
19.626
Stemmen
707
Volgers
51

Over mij

Woonplaats: Hoogwoud
Leeftijd: 29jr
Laatst online: 2jr geleden

Kom uit het rustige West Friesland in Noordholland en woon op de boerderij van mijn ouders en broer.
Zelf werk ik fulltime bij een mechanisatie - installatie bedrijf met melkmachines, elektra, koeling, automatisering en alle andere voorkomende werkzaamheden op het agrarisch bedrijf.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering