Fendt 614 - turbo problemen fendt 614

hallo, ik heb een fendt 614 lsa e met een orgineele kkk turbo, nu heb ik het volgende probleem: na 3x de turbo te vervangen gehad te hebben is deze ook al weer kapot gelopen! de turbo loopt steeds tegen het huis aan, hoog krijsent geluid (met demper er op ) dus het is niet het afblazen van de turbo. wat hebben we al vervangen: flexible slang delen+ klemmen. 3x kkk revisie turbo motor is gespoeld met 4 filters en 120 liter nieuwe olie (olie is kraak helder, total 15/w40) motor olie pomp is vernieuwd en geen 5 bar olie druk montage turbo: olie in de turbo voor monteren olie druk draaijen zonder te staren (stop knop uit) olie komt onder uit turbo gelopen retour gemonteerd nogmaals 1 min olie druk draaijen (stop knop uit) straten laten lopen +/- 30 min stationair test ritje op de weg en na ongeveer 500-600 METER! dan begind hij te janken krijsen iemand enig idee of de gouden tip voor ons mvg bart

Massey Ferguson 6100 Serie - Trekker wil niet in baanversnelling!

Trekker schakelt niet in baanversnelling, ook al zet ik stroom rechtstreeks op de solenoiede. Bij stroom op solenoiede blokeerde ook de versnellingspook van de 4 bak, deze ging dan heel stroef. Druk switch knop onderaan de pook werkt wel, dus daar is het probleem niet en zet dus rechtstreeks stroom op de onderste spoel. Zonder stroom staat deze toch in laag en bij stroom moet deze toch naar hoog gaan veronderstel ik? Moet deze constant stroom hebben voor in baanversnelling te blijven of enkel een puls? Iemand ervaring bij dit probleem?

Massey Ferguson 1200

Laatste 1 reacties (17 totaal)

Massey Ferguson 3000-Serie - Overweeg zo'n trekker aan te schaffen, wie kan me wat tips of adviezen geven?

Hallo allen, Ik overweeg een andere trekker te gaan kopen, om toch iets meer mee te kunnen doen met het boeren werk. Bij voorkeur gewoon een redelijke boerentrekker, niet te lomp voor de schudder en niet te licht voor de kiepkar. (dus een zware 4-cilinder of een lichte 6-cilinder) Ik ben niet echt merkgebonden, al is de Fendt 300 wel een echt jeugdsentiment (later als ik groot ben, koop ik zo'n trekker..je kent het wel) Maar gezien mijn voorliefde voor MF, mag het ook wel een rode worden. En als ik zo rondzoek op internet, komt de 3000 serie er eigenlijk altijd vrij positief van af, (beter dan z'n opvolger; de 6100 serie.) Je krijgt best veel trekker voor je geld en ik lees er weinig slechte verhalen over, op de verhalen over de AB-bak na dan. En het is een trekker die nog niet helemaal vol zit met elektronica. Maar het is lastig in te schatten of het een goede keuze is en voor welk type dan te gaan. Zijn bijvoorbeeld de onderdelen nog goed te krijgen? Moet je er eentje zoeken met een 'ouderwetse' Perkins of eentje met de nieuwere Quadram motoren? Liever eentje met turbo of eentje zonder? Er staat staat al een hele tijd een best mooie 3120 met dynashift te koop op marktplaats, dan vraag ik me af waarom zo'n trekker niet verkocht wordt. Zo veel anders koop je niet met die urenstand, voor dat geld, in die pk-klasse. Ik hoop op jullie advies!

Renault 180-94

Laatste 1 reacties (21 totaal)

mfrijder


Foto’s
0
Video’s
0
Topics
3
Reacties
239
Stemmen
53
Volgers
0

Over mij

Woonplaats: Etten-Leur
Leeftijd: 46jr
Laatst online: 7u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering