Landini 5500

Laatste 1 reacties (7 totaal)

Fendt 5s

Laatste 1 reacties (9 totaal)

Zetor 6911

Laatste 1 reacties (5 totaal)

Goldoni Export

Laatste 1 reacties (4 totaal)

OTA Monarch

Laatste 1 reacties (10 totaal)

Massey Ferguson Meerdere

Laatste 1 reacties (19 totaal)

Massey Ferguson 135

Laatste 1 reacties (11 totaal)

Vierzon 203

Laatste 1 reacties (4 totaal)

Energic 511

New Holland T 7.300

Laatste 1 reacties (3 totaal)

Deutz D4006

Laatste 1 reacties (6 totaal)

Zetor 5511/5545

Laatste 1 reacties (21 totaal)

John Deere 7710

Laatste 1 reacties (3 totaal)

Mc-Cormick D 439

Laatste 1 reacties (4 totaal)

Massey Ferguson 65

Laatste 1 reacties (25 totaal)

Te veel gezeik op tf.

Goedenavond tf leden. mij is het opgevallen dat het de laatste tijd een stuk minder gezellig is op tf. teveel gezeik over merken, teveel persoonlijke aanvallen, complete dingen die uit hun context gerukt worden en zelfs zeiken onder een foto/topic dat er niks mee te maken heeft. persoonlijk vind ik dat jammer, i mean tf is een leuke site waar je altijd terecht kan voor vragen of problemen met machines, ook vind ik het leuk om door iemand oude fotos te bladeren en zo een beetje de geschiedenis van zijn bedrijf te volgen. ook vond ik het leuk om zelf fotos te plaatsen en daarbij nodige text en uitleg te geven wat ik op dat moment aan het doen was. Alleen met het gezeik van de laatste tijd is de lol van het fotos plaatsen er wel af. voordat je een foto plaatst moet je eerst kijken of alles door de keuring komt. dan word ik het gouw zat. mede dat heeft mij doen besluiten om al mijn fotos te verwijderen en voorlopig geen nieuwe te plaatsen. helaas ben ik niet het enige lid die er zo over denkt, met als resultaat dat er steeds minder fotos geplaatst worden en de fotos die geplaatst worden zijn geen spontane fotos meer. dat kan niet de bedoeling zijn. het begint zelfs zulke vormen aan te nemen dat ik erover denk om voorlopig tf maar ff te mijden. i mean als ik gezeik wil kan ik dat ergens anders ook wel krijgen, maar zover is het nog niet. daarom wou ik voorstellen om gewoon weer lekker ouderwets gezellig te doen. discussies on topic te houden, geen discussies verplaatsten naar een ander topic/foto en al helemaal die persoonlijke aanvallen te mijden. je kunt het oneens zijn met elkaar, maar discusieer dan op een normale manier. ik weet zeker dat er dan leukere spontane fotos en discussies komen, daar draait deze site ook op. psst ik weet dat er een hoop zeikende leden overkomen van prikkebord alleen die hebben over het algemeen niet veel ervaring/kennis over trekkers. dus wat mij betreft negeer je die gewoon. al met al een heel verhaal, maar ik hoop dat het in de toekomst een stuk gezelliger wordt op tf.

Ferguson FE 35

Laatste 1 reacties (5 totaal)

bisomtrac 1000

Laatste 1 reacties (12 totaal)

Lindner Meerdere

Laatste 1 reacties (4 totaal)

Zetor meerdere

Laatste 1 reacties (13 totaal)

Landini Legend 165

Porsche Meerdere

Fendt 824

Laatste 1 reacties (11 totaal)

Same Drago

Laatste 1 reacties (11 totaal)

Same Falcon

Laatste 1 reacties (7 totaal)

Fendt 106 S

Massey Ferguson 133

Laatste 1 reacties (3 totaal)

Le Percheron Colombes

Laatste 1 reacties (9 totaal)

Mc-Cormick D 432

Laatste 1 reacties (18 totaal)

Case IH Optum 300

Staub AM10

Laatste 1 reacties (5 totaal)

erik9831


Foto’s
1381
Video’s
92
Topics
37
Reacties
7.446
Stemmen
57.251
Volgers
52

Over mij

Woonplaats: Leuven
Leeftijd: 43jr
Laatst online: 17u geleden

Ik ben Erik,
Gepassioneerd door tractors en hun welbekende authentieke geur. Een voorkeur voor een bepaald merk heb ik niet, buiten dan voor het zo goed als onbekend zijnde Energic, waarvan ik verzamelaar ben.
Bedankt aan iedereen, die mijn profiel ook bezoekt, geniet van de foto's, video's en al wat hier te vinden is. Maar het meest belangrijke, geniet van Tractorfan in het geheel en de mensen die hier aanwezig zijn.
Groetjes !!!

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering