Deutz-Fahr DX 4.30

Deutz-Fahr DX 4.30

Massey Ferguson 5445

Laatste 1 reacties (3 totaal)

Fordson N

Laatste 1 reacties (5 totaal)

Schuitemaker Mestwagen

Oliver 77

Laatste 1 reacties (8 totaal)

Massey Ferguson Onderdelen

Laatste 1 reacties (3 totaal)

Deutz D13006

Laatste 1 reacties (8 totaal)

Deutz-Fahr DX 110

Laatste 1 reacties (4 totaal)

Massey Ferguson 148

Wat zijn de meest voorkomende tractorstoringen?

Tractorstoringen kunnen variëren van eenvoudige problemen die snel kunnen worden verholpen tot ernstige mechanische problemen die uitgebreide reparaties vereisen. De ernstigste storingen die een tractor kunnen treffen, zijn onder andere: Motorstoringen: Dit kunnen problemen zijn met de motor, zoals een gebroken krukas, cilinderkopproblemen, gebroken zuigers of drijfstangen, of problemen met de motorolie of koeling. Motorstoringen kunnen leiden tot dure reparaties of zelfs tot de vervanging van de hele motor. Transmissiestoringen: Problemen met de transmissie kunnen variëren van eenvoudige versnellingsbakproblemen tot ernstigere problemen zoals een gebroken aandrijfas of differentieel. Dit kan leiden tot verminderde tractie en aandrijfproblemen. Elektrische storingen: Fouten in het elektrische systeem van de tractor kunnen leiden tot problemen met verlichting, startproblemen, storingen in sensoren of andere elektronische problemen. Hydraulische storingen: Tractoren vertrouwen vaak op hydraulische systemen voor het bedienen van aanbouwdelen en andere functies. Hydraulische lekken, pompproblemen of cilinderstoringen kunnen de functionaliteit van de tractor aanzienlijk beïnvloeden. Brandstofproblemen: Problemen met de brandstoftoevoer, zoals verstopte brandstofleidingen, defecte injectoren of problemen met de brandstofpomp, kunnen leiden tot verminderde prestaties of stilvallen van de motor. Het is belangrijk om tractoronderhoud serieus te nemen om storingen te voorkomen. Regelmatig onderhoud, zoals het vervangen van olie, filters en het inspecteren van belangrijke onderdelen, kan helpen om ernstige storingen te voorkomen. Als zich een storing voordoet, is het raadzaam om een professionele monteur te raadplegen om de oorzaak te diagnosticeren en de juiste reparaties uit te voeren om verdere schade te voorkomen.

Ursus 1224

Laatste 1 reacties (15 totaal)

Welger AP 630

International 1455

Laatste 1 reacties (5 totaal)

Deutz-Fahr DX 4.30

Kuhn Hark

Laatste 1 reacties (21 totaal)

Fendt 700 Serie

Laatste 1 reacties (8 totaal)

Deutz-Fahr DX 4.30

Laatste 1 reacties (11 totaal)

Deutz-Fahr DX 4.30

Deutz-Fahr DX 4.30

Massey Ferguson 1200

Laatste 1 reacties (20 totaal)

Fendt 612

Laatste 1 reacties (15 totaal)

KlaasM


Foto’s
302
Video’s
0
Topics
0
Reacties
1.668
Stemmen
4.365
Volgers
43

Over mij

Woonplaats: Staphorst
Leeftijd: 33jr
Laatst online: 2u geleden

Vertegenwoordiger bij Jako Landbouwmachines in Kootwijkerbroek.
Ik ben actief in het hele land en ondersteun en bezoek de Jako dealers. Ook ben ik altijd opzoek naar bedrijven die de producten van Jako willen verkopen.
Prive bezit ik een MF 148 en samen met mijn broertje een Deutz fahr dx 4.30. Verder nog wat machines en aanhangers e.d. Uit de categorie: "liever gelast dan geleast"

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering