Fendt280S


Foto’s
17
Video’s
0
Topics
0
Reacties
185
Stemmen
410
Volgers
9

Over mij

Woonplaats: Frankrijk
Leeftijd: 33jr
Laatst online: 1d geleden

Melkveehouder in Frankrijk.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


20 Mrt 2020

Ervaring zwaailamp, Sacex made in switserland

Hallo allemaal,

Ik ben opzoek naar een goed stel zwaailampen aangezien het hier in Frankrijk verplicht is om een zwaailamp te hebben aan staan als je de openbare weg op rijdt.
Met goed bedoel ik duurzaam, het glas moet een flink aantal jaren mooi helder blijven, de lamp moet tegen een stootje kunnen en het zwaai mechanisme moet lang meegaan. Dus kortom een kwaliteitslamp. Tegenwoordig is er veel op de markt van goedkoop tot het tienvoudige van goedkoop.
Het mag zowel led als halogeen zijn, dat maakt me niet zoveel uit. Van de week had ik een magneet lamp geleend van de buurman, dat was een sacex made in switserland. Nu denk ik bij gemaakt in Zwitserland direct aan kwaliteit en de lamp zag er ook uit goed uit dat betreft. Zo zat ik eens te loeren naar dat merk en voor een paar tientjes heb je een sacex zwaailamp uit Zwitserland terwijl een ecco LED uit Engeland 120 euro kost.

Ik ben zeer benieuwd naar ervaringen ten aanzien van verschillende merken zwaailampen aangezien ik niet elk paar jaar een nieuwe lamp wil aanschaffen.
Bijvoorbaad dank voor de reacties.

10 reactie