BobbyTHOW


Foto’s
0
Video’s
0
Topics
0
Reacties
2
Stemmen
0
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 1wk geleden

Ik ben een stadse jongen bezig met een tiny house en een natuurlijkere plek en manier van leven. Ik overweeg een tractor om mijn huis te verplaatsen. Ik ben op dit forum om wat meer kennis op te doen.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


12 Aug 2019

Even voorstellen: BobbyTHOW

Hoi,

Ik ben een stadse jongen bezig met een tiny house en een meer natuurlijkere plek en manier van leven. Ik overweeg een tractor om mijn huis te verplaatsen. Ik ben op dit forum om wat meer kennis op te doen.

3 reactie


Kooptips voor een noob

Hallo allemaal,

Ik overweeg een trekker ipv een auto om mijn Tiny house te verplaatsen. Ik ben technisch, sleutel zelf aan mijn auto maar mijn ervaring met trekkers is 0,0. Ik vrees een kat in de zak te kopen. Graag hoor ik de valkuilen bij een koop wat de dure reparatie's zijn, merken /kapotte/versleten onderdelen waar ik maar beter weg van kan blijven.

Mijn eisen zijn niet heel spannend volgens mijn. Trailer is max 3.5Ton, het zou mooi zijn als ik deze over een (nat) grasveld kan trekken. Hydrauliek en zo'n externe aandrijfas zijn leuk maar niet noodzakelijk. Wel of geen kabine is nog open net al de max snelhijd die ik wil rijden (op de weg).

Mijn budget is 1-2k voor iets waar ik eens in de 6 maanden of zo zeg 100-200km mee rij.

Groet,
Bobby

33 reactie