Vlog van Mark:

https://www.youtube.com/watch?v=Z4r3mxV3CQw Beste leden, Wij zijn op zoek naar personen of bedrijven, die zijn wonen of zijn gevestigd in of direct grenzend aan de volgende Natura 2000-gebieden, of aldaar percelen grond bezitten: - Dwingelderveld (Smalbroek); - Uiterwaarden Zwarte Water en Vecht; - Kampina en Oisterwijkse Vennen; - Weerter- en Budelerbergen & Ringselven; - Kennemerland-Zuid; - Coepelduynen; - Langstraat; - Vecht- en Beneden-Reggegebied; - Roerdal; - Lingegebied en Diefdijk Zuid; - Eilandspolder; - Boezems Kinderdijk; - Grensmaas; - Arkemheen; - Witte en Zwarte Brekken; - Maasduinen; - Broekvelden, Vettenbroek & Polder Stein; - Drents-Friese Wold & Leggelderveld; - Oude Maas; - Oostelijke Vechtplassen. U kunt contact opnemen met onze jurist, via het telefoonnummer 074 700 22 16. Bij voorbaat dank. Farmers Defence Force --------

Boeren met autisme gezocht

Hallo allemaal. Misschien een beetje rare titel maar Ik ben een boerenzoon van 35 en heb een lichte vorm van autisme. Meeste mensen die mij kennen weten dit niet omdat het niet aan mij te zien is maar zelf ondervind ik wel eens problemen bij mijzelf die autisme gerelateerd zijn. Ook op het gebied met het runnen van een akkerbouw bedrijf. Ik zelf ken eigenlijk helemaal geen andere agrariërs of veehouders die een eigen bedrijf hebben en ook autisme hebben en dat vind ik soms wel jammer. Ik vroeg mij af of hier misschien boer (of boerin) zit die een vorm van autisme heeft. Ik ben benieuwd tegen welke problemen je dan loopt met het runnen van een agrarisch bedrijf en hoe je daarmee omgaat en oplost. Mocht je zelf een boer (of boerin) met autisme zijn en heb je interesse om ervaring te delen, stuur dan gerust een prive bericht. Fijne dag.

Oplossing voor het stikstofprobleem:Belangenpartijen doen sector in de uitverkoop .

Een oplossing voor het stikstof probleem kan zijn brongerichte maatregelen, met name technische oplossingen. De Wet stikstofreductie en natuurherstel (Wsn) ziet dit als de oplossing om ruimte te creeren voor vrijstelling bouw, oplossing PAS knelgevallen en natuurherstel. Maar diverse uitspraken (rechtbank Groningen en NB) trekken de juridische houdbaarheid van technische maatregelen in twijfel. Dit komt doordat Nederland een andere interpretatie heeft over uitleg van artikel 6 van de Habitiat richtlijn dan Brussel. Daardoor ligt de vergunningverlening wederom stil. Belangenpartijen, die lnv ondersteunt hebben met de Wsn, blijven de technische maatregelen als de oplossing zien. Zij negeren de juridische padstelling. Het bedrijfsleven is bereid astronomische bedragen te investeren in ruil voor onze stikstof. Wij kunnen deze stikstof vrijmaken met technische maatregelen. Vervolgens kan de MOB deze maatregelen met succes aanvechten. Zo dragen de belangenpartijen bij aan een enorme veereductie en uitverkoop van de veehouderij. Het stikstofprobleem is er omdat tot op de dag van vandaag geen wetenschappelijk antwoord is op een juridische vraagstelling. Dus LTO, NAJK, SER en Lely, BETER TEN HALVE GEKEERD DAN TEN HELE GEDWAALD. (nu ben ik de laatste tijd weinig actief hier, dit ivm afspraken van de webmaster met zuivelmensen, die mij het werk probeerde onmogelijk te maken. Vanaf nu ga ik hier weer een actievere rol spelen, ik hoop met steun van jullie allen)

Jpkd


Foto’s
0
Video’s
0
Topics
0
Reacties
131
Stemmen
4
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 1jr geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering