Oldtimershow & rondrit

Bekijk de website

Evenemententerein de Tippe1, Staphorst

1 juni 2013

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimershow & rondrit Staphorst

Op zaterdag 1 juni 2013 wordt de jaarlijks terugkerende oldtimershow + rondrit georganiseerd op een geheel nieuwe lokatie gelegen naast "BOER STAPHORST BV" ad Achthoevenweg 2 te Staphorst ( Ind terrein De Esch).

Deze nieuwe lokatie is door het bestuur gekozen omdat wij elk jaar opnieuw weer meer deelnemers en bezoekers mogen verwelkomen op ons gezellige evenement wat mede mogelijk gemaakt door onze Sponsoren en nu op een nieuwe super lokatie.

Inschrijving is vanaf heden al mogelijk via de mail www.oudetractorenstaphorst.tk

Inschrijving en deelname is gratis, zelfs voor onze deelnemers staat bij binnenkomst s`morgens het ontbijt al klaar, en na de gezellige dag / en toertocht is er voor de deelnemers nog een leuk aandenken.

Zelfs voor onze bezoekers is entree helemaal gratis.

Iedereen die in het bezit is van een oldtimer tractor kan zich hiervoor opgeven. Wat houdt dit evenement in: Tussen 9 uur en half 10 's ochtends worden de bestuurders van de tractoren welkom geheten door de commissie en krijgen uitleg waar zij hun tractor kunnen neer zetten. Vervolgens staat er een ontbijt klaar voor de deelnemers. Rond een uur of 11 verzamelen alle bestuurders zich weer bij hun tractor om een rondrit te maken. De rondrit gaat via mooie landweggetjes richting Rouveen. Waar bij gebr. Knoll een pauze wordt gehouden. Nadat een ieder is uitgerust gaat de rondrit weer via mooie wegen richting de BOER STAPHORST BV in Staphorst. Hier staat wat lekkers voor de deelnemers klaar en dan kunnen zij de ouder oldtimers van elkaar bewonderen.

Lijkt u dit een leuk evenement om met uw oldtimer trekker aan deel te nemen geef je dan snel op via: telefoonnummer: 0522-463143 of www.oudetractorenstaphorst.tk











« Terug naar de agenda