Micro pulling wedstrijden & oldtimers

Bekijk de website

Dalfsen

31 mei 2014

Toegevoegd door

Beschrijving Micro pulling wedstrijden & oldtimers Dalfsen

Op zaterdag 31 mei worden er de Europese kampioenschappen Micro pulling gehouden tijdens de Damovo dagen op het evenementen terrein.
Aanvang 12.00 uur.



Idee van deelnemende tractoren van de Oldtimer tractoren dag.

Damovo Dalfsen organiseert jaarlijks de Damovo-feesten rondom Hemelvaart in Dalfsen. Elk jaar wordt er door ons, het bestuur weer een wervelend en zeer afwisselend programma van 4 dagen lang in elkaar gedraaid, met o.a. markten, kermis, live muziek etc. Dit jaar wordt het programma zelfs uitgebreid met op zaterdag de Europese kampioenschappen Micro pulling en dat is Tractor pulling op heuse, speciaal aangelegde baan, maar dan met zelfgebouwde op afstand bestuurbare trekkers die op schaal zijn gebouwd.

Tevens is er op het evenementen terrein rondom het gemeentehuis in Dalfsen ruimte voor een show met oude tractoren, stationaire motoren en kleine landbouwmachines. Deze show is op zarerdag 31 mei 2014 en wij, het bestuur zoeken standhouders die hun voertuig, stationaire motor of landbouwmachine willen tentoonstellen. Deelname is geheel gratis en voor de deelnemer is er uiteraard een lunchpakket ( max 2 per deelnemend voertuig, motor of machine ) ter beschikking. Na afloop krijgen de deelnemers een herinneringsschild mee. De show duurt van 11.30 tot 16.30 uur en opstellen is vanaf 10.00 uur. En.... die zaterdag middag is er volop gelegeheid om gezellig mee te doen met de BINGO in de tent.

Bent u in het bezit van een oude tractor, stationaire motor of landbouwmachine van minimaal 35 jr oud en wilt u die op zaterdag 31 mei graag tentoonstellen?Neem dan contact op met Stichting Damovo via e-mail. info@damovodalfsen.nl

Vermeld er dan even bij wat voor soort voertuig, merk, bouwjaar en of u met 1 of 2 personen komt ( ivm aantal lunchpakketten ). Opgave kan tot 14 mei 2014.



Meedoen met de Oldtimer Tractoren dag?
Dat kan!!
Deelname is geheel gratis en voor de deelnemers is er uiteraard een lunchpakket (max 2 per deelnemend voertuig, motor of machine) ter beschikking.
Na afloop krijgen de deelnemers een herinneringsschild mee.
Bent u in het trotse bezit van een oude tractor, stationaire motor of landbouwmachine van minimaal 35 jaar oud en wilt u die op zaterdag 31 mei graag tentoonstellen?
Neem dan contact op via een E-mail naar info@damovodalfsen.nl.
Vermeld er dan even bij wat voor soort voertuig, merk, bouwjaar en of u met 1 of 2 personen komt (ivm het aantal lunchpaketten).
Opgave kan tot 14 mei 2014. Zie voor meer info onder het kopje artiesten.



U kunt contact met ons opnemen via info@damovodalfsen.nl
Postadres; Kievitsbloem 13 7721 HX Dalfsen

Programma Zaterdag 31 mei 2014:

10.00 - 11.00 Opstellen van de Oldtimers
11.00 - 16.30 Landbouwvoertuigen & Oldtimers te bezichtigen.
12.00 - 16.30 Micro Pulling wedstrijd
14.00 - 18.00 Kermis

« Terug naar de agenda