Foto van een Same leopard 90 van Hakselvereninging Schildschoten,bezig met maïs inkuilen.. Foto is geplaatst door valtradriver op 25-03-2008 om 23:26:02, met 9 reacties.

Same leopard 90

valtradriver
Foto van een Same leopard 90 van Hakselvereninging Schildschoten,bezig met maïs inkuilen.

Reacties

remcod
Wat een beest zeg 😛
Stierken
Niet gedacht dat SAME ook vette trekkers had! ken alleen die lillikke nieuwe versies....
JohnDeereMeiid
Mooi ziet der gaaf uut mooi hoog op de banden ! 😃
eelko
Moooi trekertje
Stierken
Idd erg hoog op de benden, mogelijk dat het niet origninele SAME banden zijn. Achterbanden lijken me wel het orginele formaat....
Maarja boeiend, tis evengoed een skone trekker, alleen nog iets meer lampen erop....!!!!!
valtradriver
@Stierken,dat heb je goed gezien ik meen dat deze trekker een kruising tussen een Same en een Hurlimann was of zo,in ieder geval van twee oude barrels 1 goede gemaakt
De motor is dacht ik Hurlimann en de cabine ook niet die op dit type Same hoort,er zijn er vast hier die het zo zien op de andere foto!
valtradriver
Klembord werkt dus nog niet goed,kijk maar ff bij m'n andere foto's
Maris
Ik, Maris en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Same Leopard 85 (Maïs inkuilen) naar Tractoren Same leopard 90 (Maïs inkuilen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same leopard 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!