Case International 1056xl, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door FENDTfarmer op 14-05-2008 om 22:06:32, met 15 reacties.

Case International 1056 XL

FENDTfarmer
Case International 1056xl, bezig met poseren.

Reacties

magerehein
Mooie statige foto een engelse 1056
FENDTfarmer
Welke kun je beter hebben dan en hoe zie je het verschil?
magerehein
Maakt niet uit de bakken en de motoren zijn het zelfde.Engelse stikkers staat het woord Case in grote letters op.En verder de zwarte schelpen in de wielen.Kijk maar op mijn profiel de foto met de 3 trekkers naast mekaar,2 duitsers en een engelse (ook een 1056)
FENDTfarmer
Jah ik zie het. bijdeze vind ik de duitse dus mooier 😉
magerehein
Ut komt uit een goed huis en als het maar starten en lopen is maakt mij het allemaal niet zo veel uit tenminste heb ik ze alle 3 even graag
HOOIJMAN
Spatbord verbreders eraan oogt ook heel anders
FENDTfarmer
Jah dat weet ik wel cker. ding heeft nu bijna 11000 gelopen
caseih1056xl
Maar magerehein. wat is het verschil dan tussen die lange poken en korte poken en hoe ken je zien dat het een korte of lange slag motor is.
nielsh
Dikke Case!! mooi man
HOOIJMAN
1056 hef altijd dezelde motor
Grabs
@ Magere hein, 1056 met grote letters CASE zijn ook duitse. En ken een engelse 956XL met gewone grijze velgen, kilometers staan in miles aangegeven en JIH Case logo op het stuur.
me
Ja alsof er niet vaak genoeg met velgen banden enzv wordt gewisseld bij zo'n trekker .. ze zijn gelukkig niet net een jaar geleden van de fabriek geleverd dus die kans is vrij groot. Aangezien ook vaak extra brede banden onder motten enzv .. !
caseih1056xl
Ik wou dat ze deze nog maakte
mcfjohan
Dikke case mooi rond jagen met ding

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1056 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!