Foto van een International 1255, bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door Dr Fendt op 30-06-2008 om 22:11:58, met 15 reacties.

International 1255

Dr Fendt
Foto van een International 1255, bezig met gras inkuilen.

Reacties

me
Ziet er allemaal zeer gaaf uit zoals jullie dat doen 😄 .. maar als je 2 opraapwagens heb lijkt mij hakselen best wel raar ?
Dr Fendt
Waarom?

met opraapwagens snijd je het gras +/- 3cm groot met die hakselaar haksel je het in 1cm. hierdoor kan je meer hebben in de bult en heb je minder last van broei en het is goed spul voor de koeien.
het was ook 4 kilometer rijden om bij de bult te komen
me
Okeej dan heb je het aardig goed bekeken .. ziet er allemaal wel goed voor elkaar uit .. niet de meest overdreven spullen maar toch mooi zelf doen met goed spul !
Dr Fendt
Nee ging wel mooi, dit gaat nooit tehard. bij een loonbedrijf heb je de kans niet om de bult goed bij te houden.
me
Klopt .. maar sommige loonwerkers werken op de capaciteit van de hakselaar .. sommige gelukkig op de capaciteit wat er op de kuil staat !
Dr Fendt
Ja maar wij willen de bult goed hard hebben, gaat wij doen het omdat we het zelf leuk vinden laat je het een loonbedrijf doen is het lang zo leuk niet 😉
coenvaltra
Als je geen broei wil hebben en de bult goed hard, kun je het beter natter inkuilen en dan kun je ook net zo goed met opraapwagens doen, gaat nog snelle ook en je neemt veel meer mee in een vrachtje
1046
En is beter voor de maag van de koe
eddie
Ja dat lijkt mij ook coen
coenvaltra
En je hebt een trekker minder nodig
boer
Wa een drooge zooi snap neit dat ze hier nog wat van wille vrete
HOOIJMAN
Euh kwa droogheid gaat nog wel met vreten als eer maar genoeg suiker=smaak in zit.. EN zon droge kuil zit meteen broei dis veel te droog
HOOIJMAN
Euh kwa droogheid gaat nog wel met vreten als eer maar genoeg suiker=smaak in zit.. EN zon droge kuil zit meteen broei dis veel te droog

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1255 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!