Foto van een Fendt 103 S aan het gras verdelen. Foto is geplaatst door fendt-412 op 01-07-2008 om 17:45:38, met 15 reacties.

Fendt 103

fendt-412
Foto van een Fendt 103 S aan het gras verdelen

Reacties

stefanfendt
Its eating time!! 😉
fendt-412
Nu al weer schoon op, al weer eating time alleen nu mais met kuil 😃
masseyferuson
Bij jullie thuis?
fendt-412
Ja, in de schuur, daar recht achter is de melkstal, link achter afkalf hokken, moeten morgen ofzo ook eem uitmesten met de 103, mooi op zn achterwieltjes 😛 als hij dan teminste weer klaar is, morgenvroeg komen ze erbij, waarschijnlijk koppakking stuk.
Stefan-drenthe
Hoeveel melken jullie dan ?
fendt-412
We melken er nu 120, staan er nog 30 droog en dan nog dikke 100/120 stuks jongvee.
eshuis
Mooie ventilators!!
fendt-412
Idd, bevalt goed, lekker briesje in de stal, je kan ook zien dat het voer eerder op is onder die ventilatoren,
Melken
Ja, of het waait gewoon weg 😛
fendt-412
Nee, dat valt mee 😛 je hebt ook wel van die axiaal ventilatoren, die tochten wat meer, dit is meer een lekker briesje 😛
me
Deze gaan meestal niet zo hard kunnen ze wel die ventilators ..
fendt-412
Klopt, bij 30 graden gaan ze aardig hard, dan is het lekker in de stal, toen die ventilatoren er nog niet waren was het er echt benauwd en heel warm,
me
Ken ook een boer met die ventilator ( in zgan ligboxenstal .. klimaat in de hete zomer beviel niet dus na een jaar hadden ze er ook zo grote ingezet .. uit amerika kwamen die dingen dacht ik wels begrepen te hebben ofzo .. eerst lijkt t net als wanneer die hardt gaat dat de stal opstijgt 😃 !
fendt-412
Haha 😛 deze dingen komen geloof ik uit van die fabriekshallen uit de VS, maar deze past hier ook maar net in, er kan nog net lucht tussen het dak en de ventilator schuin omhoog, opraapwagen kan er net onderdoor, krapjes 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 103 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!