Deze is één voor in het rijtje van unieke hakselaars toe te voegen. Landbouwwerken Spruytte uit Merkem (B) zal wel één van de grootste gebruikers zijn van deze verbouwde New Holland L'articulée h

New Holland Hakselaar

+7
MMaarten
Deze is één voor in het rijtje van unieke hakselaars toe te voegen. Landbouwwerken Spruytte uit Merkem (B) zal wel één van de grootste gebruikers zijn van deze verbouwde New Holland L'articulée hakselaars zijn.
De hakselaars worden verbouwd bij Rancine in Frankrijk en krijgt de naam New Holland l'Articulée 2025. Als basis hier werd een New Holland 2405 gebruikt. Om te lossen kan de bak volledig verticaal omhoog en dan wordt de mais in de karren uitgedraaid.
Zoals gezegd heeft Spruytte er al enkele versleten, tot op heden rijd men nog steeds met dergelijke hakselaars, echter heeft men nu een moderne versie die voorzien is van een zijdelings lossysteem.

deoudedoos.be/

Reacties

+2
RVM
Volgens mij heeft deze een paar jaar geleden op 2dehands gestaan:

In Nederland staat een jongere broer te koop:

tractors-and-machinery.nl/item/634983/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Hakselaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!