Gebr. Ooms uit Brecht injecteren met hun Vredo VT4556 met Slootsmid bemester . Voor de aanvoer zorgt de New Holland T 7.270 met Ipsam tank  , deze wordt gelost in een mesttank oplegger met een New Hol

New Holland TVT 145

+2
XC 70
Gebr. Ooms uit Brecht injecteren met hun Vredo VT4556 met Slootsmid bemester . Voor de aanvoer zorgt de New Holland T 7.270 met Ipsam tank , deze wordt gelost in een mesttank oplegger met een New Holland TVT 145 ervoor .
zie ook video :

Reacties

RaHeados
Dikke tank! Hoeveel kuub sleurt die zo mee?
+1
XC 70
@RaHeados
ik dacht 60
Mikkell
@XC 70 60? is dat niet een beetje optimistisch denken?🤨 Kan best maar 60m3 is een behoorlijke tank
+4
Loeideutz
@Mikkell Goed lezen. Dit is de overslag tank op het veld. Deze rijdt vol niet. Vrees ook dat dat niet lang goed gaat. Tank heeft in zijn werkzame leven waarschijnlijk een heel andere vloeistof vervoerd, met een veel lager liter gewicht. Op deze manier heb je altijd ruimte om een volle transport tank te lossen, en eens een keer een paar m3 meenemen naar een ander perceel zorgt niet voor rommel in tegenstelling tot een container.
+2
Mikkell
@Loeideutz aha dat krijg je als je er snel een keer overheen leest😅
+1
JD-4450
@Loeideutz ik denk ook niet dat ie ver het veld op zou rijden met 60m³ stront erin 😁
+1
Loeideutz
@JD-4450 och, dat ligt maar net aan het veld. Soms is de grond zo droog en hard dat niks de grond in gaat.
JD 6110
Mooi inhoud als mest container

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TVT 145 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!