Foto van een New Holland LM 435 A, nieuwe ap kuilhapper. Vers van de pers, eindelijk van het leed dat kuilvoersnijder heet verlost πŸ˜œπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

New Holland LM 435 A

1.305 foto's van @Ruben-Wind

+6
Ruben-Wind
Foto van een New Holland LM 435 A, nieuwe ap kuilhapper. Vers van de pers, eindelijk van het leed dat kuilvoersnijder heet verlost πŸ˜œπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Reacties

deJong
Mooie kuilhapper. Met dichte bak?!?
+1
Ruben-Wind
@deJong dichte vaste bodem ja
Deutz10
Is een AP NP 2000 DB of niet?
Ruben-Wind
Fendt926Driver
Mooie happer.
Net zo breed als de verreiker?
+2
Ruben-Wind
@Fendt926Driver nee iets smaller, ik wou 240 maar m’n oom en tevens verkoper was er heilig van overtuigd dat dat veel te breed was. Nu dacht ik laat ik deze keer eens niet eigenwijs zijnπŸ˜‚
Baltus_steyr
@Ruben-Wind waarom zou die 20 cm te breed zijn dan? Je kunt toch niet zo diep happen als eentje met tanden...Hier doe ik vaak in 2 keer happen en dan heb ik de bak vol. dat gaat best mooi!!
Hobby boertje
@Baltus_steyr Die 20cm wil wel een hoop schelen als je het mes de bult in moet drukken. Wij hebben zo'n zelfde verreiker gehad daarmee kreeg ik hem nooit met alleen rijden 30cm de bult in, moest hem altijd een stukje uitschuiven.
zettelmeyer
@Hobby boertje vandaar dat mechanisatie bedrijf een brede afrade om aan voorlader te doen...
+2
BEboer
@zettelmeyer ben deze week naar een jd 6130 gaan kijken die een happer van 2,60 of 2,70 had werkte al 5jaar met deze combinatie πŸ˜… hij wou de voergoot schoon kunnen maken met dezelfde bak. Hij was tevreden over de combinatie maar zei wel je kan er NT iedereen mee opweg sturen want leeg weegt hij 1000kg en je kan er 1400 kg perspulp mee scheppen πŸ™ˆ
john deere 7810
@BEboer

dat is wel vors. hebben heel wat klanten met jd 4 cilinder en voorlader met kuilbak. maar die breedte niet. meesten zijn 220 breed. en dat gaat prima 10.000 uur goed.
BEboer
@john deere 7810 het is wel een happer met dichte bodem dus waarschijnlijk neemt hij iedere keer een reepje van 30 CM ofzo en hapt hij geen 2 x 🀷 Destijds was die happer op maat gemaakt omdat de veehouder na het laden snel het restvoer weg wou. Op het einde van de 2 voedergangen was een klein muurtje gestort zo kon hij zonder uitstappen het voer opscheppen.
Hobby boertje
@zettelmeyer Het kan wel denk ik hoor maar zal niet ten goede van de voorlader komen. Onze happer is 2,50 breed als ik een slechte dag had wou hij altijd prima de kuil in, op een normale dag moest ik altijd even een stukje uitschuiven om hem er goed in te krijgen 😜. Onze nieuwe verreiker rijd hem wel gewoon met gemak de bult in.
+1
Ruben-Wind
@Baltus_steyr dacht ik ook, op de kar dacht ik nog klein happertje. Een maal aan de verrijker was die een stuk zwaarder als ik dacht.
Baltus_steyr
@Ruben-Wind haha mooi!! mijn happer is 180 breed. had hem liefst 2 meter gehad maar die kon ik geschikt niet vinden. Kuilsnijder van de voerwagen was volgensmij 2 meter breed dus lever ik iets in. Ik hap per keer schat ik zon 20 cm diepte. Maar in 2 happen heb ik de bak wel vol. Heb de bak met de eerste hap wel iets voorover staan anders krijg ik hem niet mooi in de kuil. Aan de grond heb ik de bak recht staan , dat wil dan wel weer.
ZetorTwente
@Ruben-Wind Wat weegt zoiets nog?
Deutz10
newholland6640
@Fendt926Driver

Even breed is wel mooi,
Maar iets scheef weghappen is ook wel te doen toch?
rommert14
@newholland6640 en anders in hondegang, rijdt je zo bij de kant weg πŸ˜‚
Ruben-Wind
@newholland6640 wij hebben toch geen silo wangen dus kennen dat probleem ook niet haha.
+1
BEboer
Succes ermee πŸ‘ kon je deze nog kopen voor 4 cijfers πŸ˜…? Deze week ook gaan rondneuzen en schrok wat alles duurder is geworden 😡
+1
Ruben-Wind
@BEboer ja makkelijk! Wel in november al besteld.
casejxu
@Ruben-Wind maatje heeft vandaag ook ze nieuwe opgehaald. Werd 17 ipv 12 weken levertijd
newholland6640
@casejxu

Valt nog mee
casejxu
@newholland6640 helft x zo lang als beloofd.... geloof dat wij zelf ook maar optijd moeten kijken van de zomer voor van de winter
+1
Ruben-Wind
@casejxu deze kwam een week te later..
Hobby boertje
Mooie happer, zal ook wel een stuk sneller gaan dan een kuilsnijder denk ik.
+1
Ruben-Wind
@Hobby boertje ik hoop vooral langer minder te sleutelen 😜
+1
Baltus_steyr
@Hobby boertje maar met een kuilsnijder neem je meer mee per keer.
J asper
Mooi voor elkaar, die heb je maar zo niet versletenπŸ‘πŸ»πŸ‘Œ
Ruben-Wind
@J asper neuu oude pelikaan bak is 20 jaar, moet deze ook wel halen.
arjanvw
Mooie happer! Veel succes ermee! Kleur past goed bij de verreiker! Haha! Wij hebben laatst een nieuw ondermes erin laten lassen na 5 jaar, verder niks mee gehad. (wel een rode) Maar per 1 januari is je oom officieel geen verkoper meer toch?
Ruben-Wind
@arjanvw kleur past mooi idd! Dacht dat jullie een tanden bak hadden? Nee m’n oom is niet meer bij kort idd, maar bracht hem nog wel ff.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland LM 435 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!