Foto uit 2011, Deze trekker hebben we ergens in 2006 of 2007 gekocht. Heeft daarvoor bij loonbedrijf Bouwhuis den ham voor een 22m3 schuitemaker tank gedraaid. Hiervan staan ook een aantal foto's op T

New Holland TM 190

+5
Hobby boertje
Foto uit 2011, Deze trekker hebben we ergens in 2006 of 2007 gekocht. Heeft daarvoor bij loonbedrijf Bouwhuis den ham voor een 22m3 schuitemaker tank gedraaid. Hiervan staan ook een aantal foto's op TF. De trekker hebben we in 2018 ingeruild. Best wel een probleemtrekker geweest, de meeste problemen kwamen door storende elektronica en warmte.

Reacties

+1
Jorrick 1455XL
Voor het oog wel een hele mooie trekker 😅
+3
Hobby boertje
@Jorrick 1455XL Zeker en werkte ook erg fijn wanneer er niks stuk ging.
+1
new holland koen
@Hobby boertje Enorm zonde dat dit model wat storingsgevoelig waren. Anders was het echt een icoon geweest.
+2
DriveJohnDeere
Ook wegzetten met een paar lekbakken eronder zoals onze oude 😜

nee geweldige trekkers als je de storingen negeert. en beresterk. geloof dat de tm190 bovenin sterker was dan de 7050 die erna kwam. onderin bij de lage toeren was de 7050 dan weer sterker.
Hobby boertje
@DriveJohnDeere klopt wij hadden precies dezelfde ervaring. Lekken deed hij hier eigenlijk niet. Storingen negeren kan niemand😜 hadden er altijd een paar vervelende elektronische storingen in zitten die niet te verhelpen waren. En door de jaren heen ook al aardig wat technische mankementen gehad. Op het laatst hebben we een paar vrij dure reperaties achter elkaar gehad. Daarna begon de oliepomp rare geluiden te maken toen hebben we tegen elkaar gezegd dit houd nooit op we ruilen hem in😅.
+1
new holland koen
@Hobby boertje Wat is er dan zoal aan gebeurd qua grote reparaties?
+1
Hobby boertje
@new holland koen van wat ik me zo kan herrinderen een kapotte vooras, oliepomp, koppeling, geknapte v-snaar die van alles stuk geslagen had en een brandje veroorzaakte, gescheurd spruitstuk, aftakas koppeling, turbo en op het laatst weer de oliepomp. De trekker heeft bij ons maar ruim 4000 gedraaid.
+1
new holland koen
@Hobby boertje Zodan, dat is wel serieus ja!
+1
Andre150
@new holland koen met deze modellen raakte je in het armenhuis. Dealer zit hier om de hoek maar die wist niet hoe snel ze van deze serie af moesten komen
+1
DriveJohnDeere
@new holland koen

wij hebben eigenlijk in 5 jaar alleen elektrische storingen gehad

ja en wat kleine dingetjes zoals een deur die niet meer sloot enz. trekker heeft zon 4500 uur gedraaid bij ons.

alleen werden die elektrische storingen te veel en hebben we hem ingerolen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!