Foto van een paar prachtig versierde New holland's van agro Lissens uit Holsbeek. Tegenwoordig kom je met een paar lichtslingertjes niet meer ver. Gisteren met de hagelandse tractor vrienden vrijwilli

New Holland Meerdere

+8
erik9831
Foto van een paar prachtig versierde New holland's van agro Lissens uit Holsbeek. Tegenwoordig kom je met een paar lichtslingertjes niet meer ver. Gisteren met de hagelandse tractor vrienden vrijwilligerswerk gedaan op de kerst licht parade te Werchter, we stonden in voor de bezoekersparking. Fantastische creaties gezien, wonderlijke taferelen, feeërieke sfeer... En ieder jaar werd het mooier en mooier. Samen met de Kerstrun te Geel, kan men Werchter toch ook 1 van de grondleggers noemen in Vlaams Brabant Belgie van dit soort evenementen. Momenteel zijn er hier in de buurt een hele hoop extra bijgekomen, wat het harde werk van deze mensen toch wat meer in de picture kan zetten.

De volgende Kerst parade bij ons, komende dinsdag 26 december te Wakkerzeel.
+2
Svendt28
@erik9831 Prachtig ,moet je vooral in het echt zien en de sfeer beleven.
De buren van Agro Lissens ook goed vertegenwoordigd zo te zien.👍

Reacties

+1
jehan
Hier in regio ook lichtjes tochten geweest. trekkers waren heel rommelig versiert. kunnen ze ze deze voorbeeld nemen
+2
erik9831
@jehan ik zal niet beweren dat het niet mooi is, iedereen doet het naar zijn vermogen en kunnen. Maar wat hier stond was dit jaar zelfs extreem mooi te noemen. Zelfs de minderen waren goed te noemen.
+2
jehan
Ziet er mooi strak uit zo
+6
erik9831
Een paar andere mooie creaties.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
deufi
@erik9831 prachtig gemaakt allemaal
+2
a3vandiejen
@erik9831 Super mooi allemaal.
+1
JDFreaky
Ben je wel
even mee bezig
met zon trekker klaar
maken🤩🤠
+4
erik9831
@JDFreaky moet ongelooflijk veel tijd in kruipen, vak werk ook bij velen. Er zijn er bij met laptop en een heel systeem hebben van verandering in kleur enz enz... Nog computerspecialist zijn ook.
+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!