Machtige machine 😎. Foto is geplaatst door Loonwerker_Erwin op 28-01-2024 om 11:20:17, met 21 reacties.

Fendt 916

Loonwerker_Erwin
Machtige machine 😎

Reacties

valtraaa
Zijn hier liefhebbers voor in Nederland of gaat dit op export?
+1
Loonwerker_Erwin
@valtraaa veel vraag naar, deze gaat naar een melkveehouder in België
+1
ten bosse
@Loonwerker_Erwin quirynen of cools?
+7
zettelmeyer
@ten bosse nee naar @BEboer heeft zijn enkele hark ingeruild🤪
BEboer
@zettelmeyer hoe weet jij dat nou 😂
+1
zettelmeyer
@BEboer je twijfelde aan grotere hark keer geleze en deze na belgie dus 1+1 is in dit geval 6🤪
+1
BEboer
@zettelmeyer alst meezit moeten we pak minder harken dit jaar dus nog maar even door met de enkele hark 😅
zettelmeyer
@BEboer stalvoeren toch?
+2
J asper
@zettelmeyer Nee joh, hij wacht nog even tot ze die ook gaan weggeven samen met fronthef en pto net zoals die woeste zerograzer😜🤣😎😎
+3
BEboer
@J asper Je moet zaaien naar de zak en als de zak niet groot is 😂 Ik kreeg 50% subsidie op een zero grazer op frontmaaier en ladewagen werd ik zelf niet geselecteerd. Die 50% is op een vooropgesteld normbedrag en als ik het uitreken kom ik nu op 80/85% steun maw het proberen waard 😂 Heb het geluk dat ik een gemotiveerde 60+er op de farm heb.
J asper
@BEboer Ik geef je groot gelijk hoor haha zo bedoel ik het niet. Normaal is het altijd anders om en moeten ze geld van jou hebben dus als het andersom is pakken wat je pakken(en gebruiken) kan🙈
BEboer
@J asper Idd, wij krijgen subsidie als jonge boer op inovatieve dingen en als ze goed zijn voor het milieu. Veel dingen pakken slechter uit op melkrobot krijg je vb 30% subsidie als je geselecteerd raakt (maar ze rekenen normbedrag 120.000€ denk ik terwijl ze boven de 150 kosten)
J asper
@BEboer Als je er twee koopt red je het nog wel voor dat geld per robot denk ik.
J asper
@BEboer Maar dan scheelt het alsnog fors. In nl worden best veel gebruikte robots verkocht, denk als ze hier in nl op nieuwen 30 procent subsidie kregen dat er weinig gebruikten meer geplaatst werden.
BEboer
@J asper denk dat er veel gebruikte robots naar NL gaan van hier sommige vervangen al na 5a10jaar. 2e robot is lager normbedrag denk 80 ofzo
J asper
@BEboer Ik snap wel dat ze hem eerder vervangen, mooie inruil 30 procent korting op nieuwe 👌
valtraaa
@Loonwerker_Erwin Oke, beste machines die kan flink wat doen op een dag.
johndeere 2650
@Loonwerker_Erwin toevallig in de buurt van essen?
+1
MaxxuM4ever
Trak je zo’n machine dan helemaal uit elkaar in de werkplaats of is het meer inkoop-marge-verkoop?
Ik dacht laatst gelezen te hebben dat je er zelf ook wel ff een snede mee wilde wiersen om te kijken hoe het bevalt zo’n mega capaciteits machine. Houd je hem zo lang of wordt dat met de volgende waar je tegen aan loopt?
+3
Loonwerker_Erwin
@MaxxuM4ever verschilt per machine, meesten gaan zo weer door omdat ze er netjes bij staan of omdat de prijs past bij de staat van het product.

Bij deze machine wist ik niet hoeveel animo er voor was, vandaar het idee als ik hem niet verkoop kan ik er mooi zelf mee harken. Alleen er was heel veel animo voor 🙈

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 916 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!