Foto van een Yanmar SV100-1 (minigraver) van Geert-Jan De Kok BV (Esbeek) ×.Op eerste oog lijkt het een gewone kraan, zoals alle andere. Maar als ik het goed heb is dit de allereerste Yanmar met trip

Yanmar SV100-1

+2
Jotke
Foto van een Yanmar SV100-1 (minigraver) van Geert-Jan De Kok BV (Esbeek) ×.

Op eerste oog lijkt het een gewone kraan, zoals alle andere. Maar als ik het goed heb is dit de allereerste Yanmar met tripple boom giek.

De giek is in 2014 in opdracht van de Kok en klant John van Dommelen gebouwd door alsk het goed heb een constructie bedrijf die vaker zo'n dingen maakte.

Er zijn vervolgens mensen van Yanmar komen kijken. Deze heeft als voorbeeld/initiatief gestaan van het uiteindelijke productiemodel van Yanmar zelf.

23/02/2024, Esbeek.
+2
Jotke

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Ernaast een gewone SV 100.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Yanmar SV100-1 en hebben de trefwoorden kraan , yanmar , occassions en Midigraver geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!