Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 2030. Deze trekkermodel is een kleine upgrade ondergaan. Er is een nieuwe motorkap stikker erop gekomen met betere passende cijfers en letters op gepri

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

+4
john deere 8360r
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 2030. Deze trekkermodel is een kleine upgrade ondergaan. Er is een nieuwe motorkap stikker erop gekomen met betere passende cijfers en letters op geprint dat meer overeen komt met de 1:1 stikkers van de 2030. De oude stikkers die op het model trekker zaten vond ik altijd al de letters en cijfers te grof bedrukt en vond het wel een keer tijd om nieuwe stikkers erop te maken. Nu er nieuwe op zit, ziet het er veel beterder en mooier uit. De wielnaven voor hebben nu ook een gele kleur gekregen.
+6
john deere 8360r

(klik om te vergroten)

Op deze foto zie je nog met oude stikkers erop.
+1
JD3010
@john deere 8360r Daar is die wel mooier van geworden. Wat jammer dat er origineel zo'n nep strikker erop geplakt is.
john deere 8360r
@JD3010 Deze trekker is wel een zelfbouw model. Heb deze toen een jaar of 10 geleden zelf eenmalig gemaakt. Die stikkers had ik toen des tijds laten maken.
JD3010
@john deere 8360r oké. Ik heb pas zo'n model gezien, 1:32

Reacties

+1
Svendt28
Is wel een mooie upgrade, knap en niet alledaags miniatuur.👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!