Foto van een Ford 8670. Wel genoeg vermogen denk ik voor de klover.. Foto is geplaatst door mklok op 07-04-2024 om 10:08:34, met 10 reacties.

Ford 8670

+7
mklok
Foto van een Ford 8670. Wel genoeg vermogen denk ik voor de klover.

Reacties

+3
Fendt926Driver
Vermogen genoeg denk ik.
Zou wel dubbellucht monteren.🙃🙃
Werkt wel heerlijk met nette aanvoer van genoeg liters olie.
Hoge druk is niet eens altijd nodig
+3
JD3010
@Fendt926Driver Met de 4wd aan gaat het ook . 💪
+5
a3vandiejen
Prachtige trekkers.
+3
Weidezicht
Dit is denk ik een van de laatste "moderne" tractor die het in zich hebben om klassieker te worden. Na deze is er wel erg veel plastic toegepast.
+2
Pieter Buren
@Weidezicht ik denk dat (bij New Holland) tot ongeveer 2010 als klassieker gaat worden beschouwd, omdat de heel erg zichtbare technische vooruitgang daarna minder groot is geworden. Een trekker van 2011 heeft toch al best veel snufjes die trekkers van 2024 ook hebben. Daarvoor waren de trekkers minder compleet tov van tegenwoordig.
+2
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Weidezicht:
Na deze is er wel erg veel plastic toegepast.

Deze weegt ruim 8 ton.
De tvt opvolger van 170pk weegt 6700.
Dus zal wel best wat plastik in de nieuwe zitten
+1
verse koe
@Fendt926Driver TG series was de opvolger!
+1
Fast Eddy
@verse koe

Inderdaad de TG is de opvolger van de G. Een TVT is vergelijkbaar met een TM maar dan traploos.
+4
Zeemees
@Weidezicht Ik ben het er mee eens dat dit een klassieker is (heb zelf de bruine versie), maar de hoeveelheid plastic is niet echt een goede reden.

Dit is namelijk een serie waarbij ongeveer alles van kunststof is. Wel hoge kwaliteit (betere kwaliteit dan latere series), en doordat bijvoorbeeld spatbord en motorkap van kunststof is, staan de meesten er nog zeer netjes bij voor hun leeftijd (geen last van roest).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8670 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!