Foto van een Massey Ferguson 5455Vandaag de Kunstwandelroute gelopen in Hummelo.. Foto is geplaatst door dickt op 25-04-2024 om 16:12:37, met 9 reacties.

Massey Ferguson 5455

+2
dickt
Foto van een Massey Ferguson 5455
Vandaag de Kunstwandelroute gelopen in Hummelo.
+1
husky
@dickt heb je nog wel inspiratie opgedaan? of vond je het pruttel?
+1
dickt
@husky Ik ben niet echt een kunstkenner en vind niet alles mooi. Het moet wel herkenbaar zijn, voor mij.
Ik heb meer foto's van de mooie omgeving en voor Tractor- en Truckfan dan van de kunstwerken. En we wandelen in elk seizoen wel een keer over Enghuizen en dat er dan één keer per jaar kunstwerken staan is meegenomen.
En prachtig om te kijken en luisteren naar die groepjes zogenaamde "kunstkenners" die meer in een kunstwerk zien dan de kunstenaar. 😉
+2
husky
@dickt kunst moet zichzelf vertellen, de kunst in deze editie doet dat niet, nouja, op 1 na dan... de creativiteit bij de deelnemers gaat al jaren achteruit, en ik ben niet de enige die dat vind, maarja ik ben ook geen kunstkenner... vooralsnog is het wel een kunst dat er zoveel volluk naar die pruttel komt kijken🙈
dickt
@husky Dat ben ik met je eens. Ik heb wel betere edities gezien.

Reacties

+4
radium45
Die is van een bekende TFer.
+4
dickt

(klik om te vergroten)

Volgens mij was hij heel hard aan het werk. Heb hem maar niet gestoord.
+1
husky
@dickt bezigheidstherapie...
+1
dickt
@husky Je bolide ook maar even op de foto gezet. 😊
truckfan.nl/picture/1565119/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5455 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!