foto 2 weidesleep plat. Foto is geplaatst door farmnico op 15-11-2008 om 16:32:54, met 14 reacties.

Zelfbouw weidesleep

farmnico
Foto 2 weidesleep plat

Reacties

caseih1056xl
Netjes hoor
Ronijn
Dikke schijnwerper achterop.. Komt ie niet omhoog van voren?
farmnico
Kwa licht wat er af komt is die net mooi. nee komt niet omhoog van voor ook niet als ik kopeling snel los laat. stuurt wel iets lichtermaar voor de rest merk je niks
de yanmarman
Nu nog even opschilderen en dan is ie helemaal netjes
fendtjuh
Netjes gebeund!

Lijkt het nou, of zittie er scheef achter?
Hij hangt nl naar links lijkt het op de foto 😉

De boel zelf in elkaar gelast?
farmnico
De yanmarman hij si en tussen tijd al geverft zal wel weer keertje foto maaken als die er achter hangt. ja klopt hankt beetje door aan de linker kan moet even verstevicht worden. ja de boel heb ik zelf en elkaar gesalt en op maat gesleepen enzo beetje hoby he 😃
farmnico
Nee komt bij een boer weg die had het over.
zandvliet-120
Mooi ding
johndeere6230
Hoe dfoe je dat precies met de hef doe je dat met de hand optillen of hoe doe je dat
farmnico
Toen (op deze foto) zit een hand pomp. nu heb ik er een 24 volt hydroliek pomp op zitten werkt stuk mooier knopje in drukken en klaar namelijk. als goed is heb ik die hand pomp nog liggen moet ik foto's opstuuren ???
johndeere6230
Ja graag
selten
Ik, Rikk en MikotenHoor hebben dit object verplaatst van Tractoren Zelfbouw trekker (Weideslepen) naar Tractoren Zelfbouw weidesleep (Weideslepen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw weidesleep ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!