Foto van een John Deere Combine, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Mengeledriver op 04-02-2009 om 20:32:42, met 10 reacties.

John Deere Combine

Mengeledriver
Foto van een John Deere Combine, bezig met poseren.

Reacties

Favorit614
Goed sloopt door de bulgaren.
Mengeledriver
Door ons en de bulgaren ja. Hun draaien, wij met 2 man slijpen. Ging mooi joh, ook de trap en de eindaandrijving moest eraf.
Favorit614
Ow dan bent jullie duftig ant slopen geweest
Mengeledriver
Hier een foto reportage:
members.home.nl/paulmajoor/Bewerkt/
Ga ze niet allemaal op TF plaatsen om ruimte te besparen he.
Favorit614
Past precies in de oplegger
Mengeledriver
Jaja, dikke hijskraan erbij. + hoogwerker + heftruck + snijbrander + slijptollen (3x) + moker + breekijzers + ratel en dop 13/17 en een busje kruipolie.
jefke
Wat gaat er nu met die dorser gebeuren?

*was te snel* gaat dus naar Bulgarije 😉
Mengeledriver
Hij had wat vertraging, de chauffeur heeft in de Scania overnacht en liet vanmorgen de motor warmdraaien of luchtdraaien. Na een poosje had hij hem uitgezet en wou de vracht vast gaan zetten maar de deur ging op slot toen hij deze dichtgooide en de sleutel zat nog in't contact!
Toen hebben we eff geholpen met inbreken, Beerst rekent €500 euro voorrijdkosten en daar komt materiaal en arbeid bij. Wij hebben eff geholpen en via het dakraam kun je met een lang stuk ijzer zo de elektrische ramen bedienen! Je bent zo binnen, zonder schade.
marco steyr
Wel makkelijk onderhoud zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Combine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!