Vandaag de grote Tractorfan Banden Quiz: Wat is het merk van de nieuwe banden die vandaag onder de CS zijn gekomen?Degene die als eerste met het goede antwoord komt mag zich officieel Tractorfan Bande

Case IH CS 130

CaseCS130
Vandaag de grote Tractorfan Banden Quiz:
Wat is het merk van de nieuwe banden die vandaag onder de CS zijn gekomen?
Degene die als eerste met het goede antwoord komt mag zich officieel Tractorfan Banden Expert van de maand Maart noemen.

Reacties

Hennik
Pirelli
CaseCS130
Fout
ford8630power
BKT
hiddejdfan
Tm
CaseCS130
Potverdorie, ik had niet verwacht dat het goede antwoord er al zo snel tussen zat. ford8630power heeft het goed, het is BKT uit India. Ik had er zelf nog nooit van gehoord en dacht het is wel een leuke moeilijke vraag. Gefeliciteerd dan maar, je mag je officieel Tractorfan Banden Expert van de maand Maart noemen. 😃
ford8630power
Hahaha, mooi 😉 BKT schijnt een erg goede band te zijn en je ziet ze steeds meer.
CaseCS130
We zullen zien hoe ze bevallen, het was een beetje de keus tussen deze en Vredestein Traxion +, maar die laatste schijnt niet heel mooi te lopen op grasland, vooral niet bij scherpe bochten. BKT was ook nog een stukje goedkoper, dus gaan we die eens proberen.
klontje
Op school hebben wij die banden er ook onder zitten
MaartenMandemaker
Ziet er niet verkeerd uit. profiel lijkt veel op een michelin xm108 E1. lijkt me ook een aardig plat loopvlak als ik het zo bekijk
NH-Ford
@Casecs,
dat van Vredestein Traxion+ klopt wel,
tenminste dat vindt ik.
Zitten ook onder onze 8360, 650's, vindt ze soms in grasland wat te agressief.
Op de weg zijn ze wel zeer goed.
CaseCS130
Het loopvlak is inderdaad aardig vlak. Hiervoor zaten er Michelin XM108's onder wat opzich ook mooie banden voor in de weide zijn, maar die waren nog weer veel duurder dan Traxion .
@maarten, hoe bevallen die Xeobibs van michelin jullie ten opzichte van andere banden waar jullie ervaring mee hebben? Het lijken mij de beste allroundbanden die er zo ongeveer zijn.
MaartenMandemaker
Ja die xeobib's bevallen ons tot nu toe gewoon geweldig goed. je hoeft nooit de bandenspanning te wisselen, ze staan jaarrond op 1 bar, en als het moet zetten we ze nog wel lager. ze hebben een enorme trekkracht, ze hebben een heel groot contactoppervlak doordat ze in de lengte zoveel afplatten. Ook doordat ze zo soepel zijn lopen ze niet vol en blijven ze ook in de bagger doortrekken, dat heb ik met de mais afgelopen najaar gezien. en op grasland zie je geen spoortje weer, ook omdat het loopvlak helemaal vlak is. en op de weg lopen ze heel erg fijn. superbanden.
MaartenMandemaker
Ze hebben 1 groot nadeel, en dat is de prijs...
CaseCS130
Okee, dus dan klopt het beeld wat ik van die band heb wel een beetje. Ze staan ook fantastisch onder jullie 6475.
MaartenMandemaker
Jah dat zeker 😄
NH-Ford
Slijm, slijm 😃
Ben het er helemaal mee eens 😉
CaseCS130
Je moet toch wat doen met de kwijl die uit je mond loopt bij het zien van dat dikke materiaal, dus dan maar wat slijmen, haha 😃
Maris
BKT had de oude mallen van Kleber overgenomen. Ik heb BKT banden gezien met van die blokjes tussen de nokken, maar die zitten hier al niet meer op zie ik. 520/85r42 rijdt wel goed in elk geval.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!