Foto van een John Deere 3050, bezig met poseren.  op nieuwe BKT banden ... Foto is geplaatst door DESLAGERURRE op 15-04-2009 om 00:17:18, met 16 reacties.

John Deere 3050

DESLAGERURRE
Foto van een John Deere 3050, bezig met poseren. op nieuwe BKT banden ..

Reacties

mark_geffen
Zijn mooie bandjes 😄 😉
DESLAGERURRE
Dat dacht ik 😃 daar wordt het weer een trekker van 😃 .. banden maken de trekker 😃 😃
FENDTfarmer
Aan de banden ligt het tenminste nu niet meer 😃
Claas-JD
Welke maat is dit?
DESLAGERURRE
Achte 520 .. voor 480 ..
Claas-JD
Beetje goede banden?
DESLAGERURRE
Tot nu toe wel .. rijden super goed op de weg bij dik 45km/u .. super .. en modder hebben ze nog niet gezien .. en int gras land kan ik ook niks merken .. maar ronald Fendtfarmer hef ze ook onder de 509 .. en die heeft ze al langer volgens mij .. anders vraag hem maar eens .. maar als de 6620 de banden kaal hebt komt er ook BKT's onder ..dat weet ik al wel ..
Claas-JD
Dat duurd nog eem tog? 😛 ma prijs kwaliteit verhouding is goed dus. hoorde dat ze zeer slijtvast zijn
DESLAGERURRE
Of willen ze daar op smalbroek ook van die banden onder de trekker ..
DESLAGERURRE
Ja ik hoop het wel .. maar ja als je zo als ons vaak de weg op moet .. 😃 maar dat klopt ja .. voor zo rond de 3000 eurie hadden wij disse trekker op nieuwe banden staan ..
Claas-JD
Nee de mf heeft net nieuwe banden 😄
Tim-MF3080
@DESLAGERURRE Wij willen misshien ook bkt voorbanden op onze mf, nu zei iemand tegen ons dat die banden veel te hard zijn. Maar dat ligt toch aan de bandespanning?? Wat is jou ervaring?
DESLAGERURRE
@Tim-MF3080 haha onzin .. ze zijn eerder te soepel dan te hard .. mijn ervaring is super .. heb ze er nu 2000 uur om liggen en het bevalt mij super .. rijd super fijn en super veel grip :lol: ..
Tim-MF3080
@DESLAGERURRE Haha ok, blij dit te horen. Ik zou ook tegen men pa wss heeft die dan gewoon er veel te veel bar in geblazen of is het een band van 10 jaar geleden. Bedankt voor je reactie!
DESLAGERURRE
Heb er altijd 1.9 in zitten .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!