Foto van een International 1455 XL, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door fendtfavorit10s op 27-07-2009 om 22:58:46, met 6 reacties.

International Folder

fendtfavorit10s
Foto van een International 1455 XL, bezig met poseren.

Reacties

Erik_Inter
Mooi doen was die zekker net nieuwe strak ding
ruupie
Zo nieuw is die ook weer niet. toen hadde ze volgens mij nog geen michelin xm108 serie en hij heb hier en daar al wat gebruiks beschadigingen...

en die gepoten nummers op de neus is vaak iets met export denk ik...
unimogpower
Der staat tog boven in dat stukje tekst een oude met 8000 op de klok dus dan zal die niet meer zo nieuw zijn maar wel netjes en wat betreft die nummers op de kap dat zijn machine nummers voor binnen het bedrijf denk
Jeroen1988
Hier van een artikel uit een ouwe trekker&werktuig, heb hem ook nog erges liggen
marcoMFFAN
Ik, Rikk en mfcase hebben dit object verplaatst van Tractoren International 1455 XL (Poseren) naar Tractoren International Folder (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!