Foto van een Massey Ferguson 3655, bezig met poseren.Vrachtje mais wegen op de mobiele weegbrug.. Foto is geplaatst door JoriskleinGunnewiek op 04-01-2010 om 21:42:31, met 12 reacties.

Massey Ferguson 3655

Foto van een Massey Ferguson 3655, bezig met poseren.
Vrachtje mais wegen op de mobiele weegbrug.

Reacties

Foto komt uit 1995.
HekmanCase
Nu kwam ik de naam van jullie bedrijf nog tegen op tv volgens mij, met precies hetzelfde logo maar kan er toch niet meer opkomen waar het over ging..
Ging zeker over een bekapbox.
larsje
Wal op het pootjen zetten anders klopt het gewicht niet 😛
Volgens mien dutte dat ok. 😉
HekmanCase
Bliksem ja dat kon nog wel eens kloppen ja!
Die worden bij ons in de constructie afdeling gemaakt.
RuudBus
Maar als je zo gaat wegen heb je toch niet het goede gewicht want moet je niet de hele combi wegen of de wagen in zijn geheel er op zetten?? want als die zo in de trekbek ligt lijkt het mij niet goed te gaan of zit het anders inelkaar??
sloppie
Ze laten de steunpoot zakken bus en dan proberen dat je de trekbek los in de trekhaak krijgt ma tis nooit zo mooi als een volledige weegbrug
Staat goed zo. De trekbek is wel los. Waar je tegen aan kijkt is de stuurcilinder van de besturing van de wagen.
dresje80
Vet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!