Foto van een John Deere 3120, bezig met poseren.na revisie weer aan elkaar.. Foto is geplaatst door Tom VB op 10-01-2010 om 16:46:33, met 16 reacties.

John Deere 3120

Tom VB
Foto van een John Deere 3120, bezig met poseren.

na revisie weer aan elkaar.

Reacties

harold82
Is dit een 3120 of 3130 vanwege hoog stuur
Tom VB
Is bekend, is wel 20.
zijstandaard
Zozo, dikke gereedschapskist
pino
Haha idd mooi gereedschap kist:P
maar wa tis er kapot dan
Tom VB
Kunt beter vragen; wat niet ? Vrijwel alles in de achterbrug was kapot; transmissiepomp, hi-lo , lagers versnellingsbak, remmen.
Inmiddels alles weer top. Nu de motor nog.
pino
Oke en dan opnieuw in de lak ??
Had ik ook met de 423 maar is nou ook goed maar daar veel de schade mee alleen wat lagers 😉
Tom VB
Nee ga um niet spuiten, vind de originele lak wel mooi. Bovendien hoef ik dan niet zo bang te zijn voor beschadigingen wanneer de trekker door mijn schoonpa gebruikt gaat worden.
pino
Haha is die zo erg dan 😛
Tom VB
Ach ... die wordt ook een dagje ouder he. Hij wil er mee de bermen en slootkanten maaien met een verstelbare klepelmaaier enzo. dus nogal wat risico. Bovendien is ie nog aardig strak en bijna vrij van roest.
RobinBos
Je hebt er gelukkig wel een beugel bij zie ik. de onze had dat niet, en die werd ook altijd gebruikt voor een klepelmaaier, maar die man had nog niet zoveel ervaring, en die legde hem op een zaterdag middag eens op zn kant in de sloot, mazzel dat hij niet verder kantelde. we hebben hem nu een bloter cadeau gedaan, kan minder mee mis gaan 😛
Tom VB
Hahaha, ja dat is wel een risico van het vak ja.
Maar met een bloter kun je de slootkanten niet maaien.
Overigens zijn de beugels weer te krijgen in Dronten, maar dat wist je denkik al.
RobinBos
Dat zijn 3/4 cilinder beugels naar mijn weten, die hebben we nog wel liggen, 6 cilinder beugels niet. we hebben er nu eentje van een 4020 opzitten, niet perfect, maar beter als niks.
Tom VB
Je kunt die 4 cil. beugels toch gewoon iets breder maken ? Volgens mij is dat het enige verschil, de breedte van de dwarsbalk. Kwestie van een stukje ertussen lassen en klaar toch ?
DESLAGERURRE
Bekend gezicht .. vorige week nog even een remband uit een 3030 gehaald 😃
alberttt6400
Hij zit weer goed in mekaar tom, nog proef mee gereden of niet?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!