Foto van een Massey Ferguson 675, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door ferguson 675 op 04-05-2010 om 21:01:07, met 7 reacties.

Massey Ferguson 675

ferguson 675
Foto van een Massey Ferguson 675, bezig met poseren.

Reacties

joozt
Mooi! Zelf d'r op gemaakt? Is dat goed te doen?
Ronijn
Zelf erop maken is echt wel goed te doen. Ff draadjes trekken van je vaste verlichting of zelf een schakelaartje maken en je stroom uit de zekeringkast trekken. Dan ff netjes de lampjes dr op zetten en draadjes weg werken. Niet zo heel moeilijk allemaal 😉
steyrdriver
Moet je die lampjes plakken of er op schroeven?
ferguson 675
Nee is niet moelijk 😉 gewoon het zelfde als ronijn zegt maar ik heb de lampjes eerst op een ijzeren strip gezet hoef ik maar met 2 boutjes vast te zetten
anders alemal dat geboor in je cabine 😛
@steyrdrivir als je ze wilt plakken doe je dat tog ken allemaal 😄
joozt
Kun je die gewoon aan de draden van de vaste verlichting maken ja? Of moet je dan ook met de zekeringen aan het vervangen?
ferguson 675
Jot je ken ze gewoon aan de verlichtig aan maaken jaa;)

maar dan kan je ze niet aanzette met lichten uit 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 675 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!