Foto van een New Holland 9482, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door Hendriks op 07-07-2010 om 01:32:57, met 11 reacties.

New Holland 9482

186 foto's van @Hendriks

Hendriks
Foto van een New Holland 9482, bezig met bemesten.

Reacties

RooieRood
Draghosing zie ik. mooi systeem
Emiel
Moet er zo'n sterke trekker voor omdat die slang over kilometers land wordt gesleept?
ikuh
Appart systeem nog nooit gezien 😛
JD 8530
@emiel
vind ik ook nergens op slaan
Romke
Ik denk idd dat er een mooi lang eind slang aan zit ja, en als die vol mest zit, nou dan heb je een beste trekker nodig hoor om hem te verslepen
jumpforjoy
Wie het groot heeft, gebruikt het graag groot zeker. Is nie altijd beter, maar je moet er ook geen 90 PK gaan voorzetten he.
Emiel
Kijk ik heb het niet zo op die amerikaanse maar als je weet wat voor land ze daar hebben en dan slepen met ook nog glooiing in t land, dan red je het niet zomaar. slepen is zwaar, misschien nog wel zwaarder dan tank (ligt aan type natuurlijk)
jumpforjoy
Das eigenlijk een Buhler he, maar ik denk dat die zijn overgenomen door CNH
JD 8530
@jumpnogwat

maar dit is geen 90 pk,maar een veelvoud daarvan.......
jumpforjoy
Uhu, weet ik ook wel JD en nog iets :?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 9482 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!