Foto van een Case Combine, bezig met maaidorsen.Foto genomen op demo in Nazareth in het najaar, ik zie steeds meer en meer combines van Case ih op deze site voornamelijk rond de streek van Roermond en

Case IH Axial Flow 9120

cxdriver
Foto van een Case Combine, bezig met maaidorsen.
Foto genomen op demo in Nazareth in het najaar, ik zie steeds meer en meer combines van Case ih op deze site voornamelijk rond de streek van Roermond en Belgisch Limburg , heeft iemand een idee hoe dit komt alsook de oudere modellen zie je vaker verschijnen, ik vind het een zeer mooi combine met een goed dorsprincipe.

Reacties

radium45
Case IH
radium45
Waarom wil dit eigenwijze dink niet verplaatst worden? 😃
SJB533
@radium45
Probeer t s met
Case IH
Axial Flow 9120...
SJB533
Ik, SJB533 en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Combine (Maaidorsen) naar Tractoren Case IH Axial flow 9120 (Maaidorsen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Axial Flow 9120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!