Foto van een Mustang Meerdere, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door JD6930 op 09-04-2011 om 20:41:42, met 6 reacties.

Mustang Meerdere

JD6930
Foto van een Mustang Meerdere, bezig met poseren.

Reacties

JD6930
Ik, JD6930 en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Mustang 406 (Poseren) naar Tractoren Mustang Meerdere (Poseren)
fendtinterfan
Paar diefjes langs geweest 😛
JD6930
@fendtinterfan

Nee, komen zo van de fabriek af. De velgen/banden moeten er denk door de importeur zelf opgelegd worden. Deze stonden toen deze foto werd gemaakt een week in de loods, die dinsdag ervoor werden zo'n 12 stuks Mustang knikladers verdeeld voer 2 containers gebracht recht vanuit de fabriek. Deze foto is ook genomen bij de importeur maar dat had je vast al wel in de gaten. Ik heb ook foto's van dat ze nog maar net aan waren gekomen maar daar zaten er nog geen stickers op van Mustang. Die(stickers) zijn ook pas later geleverd volgens mij.
(Dit was toen ze net ware naangekomen en dus nog niet voorzien waren van stickers:)
tractorfan.nl/picture/474757/
tommie
@JD6930

ze worde op ijzere velgen geleverd omdat we er zelf banden onderleggen, in het begin werden ze wel op bande geleverd.
dus het kan wel rechtstreeks vanuit de fabriek
JD6930
@tommie

Oke, dan weet ik dat ook weer!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mustang ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!