Foto van een John Deere 8345R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek, 11-06-2011.Maanden stond hij te pronken in de showroom, draaide hij demo, stond in de werkplaats. Plots was hij weg... En

John Deere 8345R

JD6930
Foto van een John Deere 8345R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek, 11-06-2011.

Maanden stond hij te pronken in de showroom, draaide hij demo, stond in de werkplaats. Plots was hij weg... En bleef weg...(bijna) niemand wist waar hij was.

But now... He's Back in Esbeek! 😃 The John Deere 8345R

Reacties

maartendankers
Is dit die demo? Of hebben ze weer een andere?
JD6930
@maartendankers

Dit is de demo zover ik weet.
maartendankers
Oke dus hij is weer terug uit belgie 😛
JD6930
@maartendankers

Het kan ook zijn dat hij terug is voor de opendagen in Etten-Leur maar aangezien er nog niks over bekend is wanneer die gehouden worden lijkt mij dat onwaarschijnlijk.

Vandaag waren de vertegenwoordigers er niet volgens mij, de Kok zelf wel, maar ben het vergeten te vragen, vandaag en al de keren dat ik er afgelopen tijd geweest ben(o.a. voor stage) of de 8345R verkocht is of niet. Komende week gaan ze naar Lissabon(voor de JD introductie) dus dat wordt even wachten, misschien weet @haasjerens het.

Edit: De datums van de openingshow zijn bekend!
jeroemdeenen
Deze heeft een tijd in bladel gestaan is van de week naar esbeek gegaan dan.
JD6930
@jeroemdeenen

Oke, werk jij ook bij de Kok? (Ik loop er stage op dinsdag)
jeroemdeenen
Nee ik werk niet bij de kok, ik werk bij loonwerker j.michiels in netersel.
dus we komen veel bij de kok in bladel.
maartendankers
Mij was laatst verteld dat ie verkocht was aan een grote boer in Belgie
JD6930
@jeroemdeenen

Oke, ja dat je bij Michiels werkt weet ik(door je foto's). Mooi bedrijfje, zijn we jaren geleden wel eens op een opendag geweest volgens mij, hij werkt ook veel samen met Bosmans.

@maartendankers

Ja, kan ook. Kan ook zijn dat de trekker hier is voor dingen aan te passen of voor de openingshow in Etten-Leur 24 t/m 26 juni, dat laatste lijkt mij een beetje vroeg aangezien de vrachtwagen in 1 dag zo belgië door kan en NL dusja. Ik weet niet welke dag de vertegenwoordigers vertrekken naar Portugal maar ik zal het zo snel als ik er aan denk(als ik bij de Kok ben) vragen. Ik kan trouwens ook wel een keer een e-mail sturen, maar niet nu. Eerst eens wat meer foto's plaatsen op TF en andere dingen doen.
jeroemdeenen
Ja ik ben wel paar keer uitgehuurt aan bosmans zand karre.

komt nog wel een keer een open dag bij michiels denk.

die broer van jou ken ik goed pietertje
maartendankers
Zal het eens aan me oom vragen 😄
JD6930
@maartendankers

Hij staat nu in Made, bij de trekkertrek 😉 Als ik er aan denk zal ik het dinsdag eens vragen, ze zijn terug uit Portugal dus ik zal het eens vragen. Ik weet wel dat hij bij de Kok Esbeek ingekocht is door de Kok Bladel. Vandaar dat ie ook veel in Bladel staat denk de laatste tijd maar ik schat dat de nieuwe JD trekkers/machines gewoon naar Esbeek of Etten-Leur gaan aangezien daar opslagruimte binnen is, en in Bladel niet.
Daanfergusonman
Staat deze trekker nu bij nieuwehuizen in zwanenburg??
JD6930
@Daanfergusonman

Als dat in Noord Holland is kan dat heel goed.

Bij een akkerbouwer die 1 of 2 3040's heeft ingerolen, een 3 tal oude wagens, waar zelfs het paard nog voor kan een hoop oude regenhaspels, oude zaaimachines denk, pootmachines? cultivatoren ga maar door.

Als de stickers er nog op zitten van de Kok dan zitten er stickers op met ''De Kok Jamo'' en ''Geert-Jan de Kok''.

@Fendt40 weet denk wie het is.
Daanfergusonman
Weet ik niet hij heeft nu een vaderstad rapid zaaimachine en nog een 8400 amerikaan en paar anderen trekkers
JD6930
@Daanfergusonman

Heeft een 8400 sowieso. @Fendt940 denkt dat het deze onderstaande is(ook met Vaderstad zaaimachine zo te zien), heb je er foto's van(van de 8345R)?

Is de man die jij zegt 60(+)? heeft ie een hele hoop machines?(ofja, er zijn er een hele hoop(inclusief 1 of meerdere tractoren) ingerolen voor deze trekker):
Daanfergusonman
Ja dat is hem
JD6930
@Daanfergusonman

Oke mooi! Als je hem eens aant werk ziet bijv. Maak er dan als je dat kan maar eens een keer een foto van. 😉

Vindt ik(en medewerkers van de Kok, waarvan ook enkele op TF zitten en andere mee kijken) we mooi om te zien. 😉
Daanfergusonman
Heb je facebook ik kan namelijk niks op tf zette is iets met adobe
JD6930
@Daanfergusonman

Ja. Zie profiel. Heb een keer perongeluk men persoonlijke fb pagina gekoppeld aan tf. Waardoor die ipv. mijn pagina KF Landbouwfoto's als fb op tf staat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8345R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!