Foto van een John Deere 6125R, bezig met poseren.Met frontlader, met hydraulische parrallel systeem.Compacte trekker toch? Voorstelling te Lissabon, Portugal.

John Deere 6125R

Foto van een John Deere 6125R, bezig met poseren.
Met frontlader, met hydraulische parrallel systeem.
Compacte trekker toch?
Voorstelling te Lissabon, Portugal.

Reacties

luuk23
Hoeveel pk heeft deze john deere?
Abarth
125.. De 6 staat voor de serie, de drie cijfers daarna voor de pk's en de letter staat voor de uitvoering (R is het meest luxe).
luuk23
Ok bedankt voor de uitleg 😄
luuk23
-
dave 7810
Mooie trekker! 😉
_rick_
Is dit een 4 cilinder ?
JD6930
@StijnTheDeereDriver

PRACHTIGE foto/trekker! Hoeveel staat daar wel niet in Lissabon, je ziet iedere keer nieuwe foto's van andere trekkers. Dit is al de zoveelste(prachtige) foto van een (prachtige) nieuwe JD. Hier zijn wat mensen van onze dealer vanmorgen vertrokken, zitten inmiddels al wat uurtjes in Portugal. Ziet er echt goed uit daar als ik die foto's zo zie!

@_rick_ Waarschijnlijk wel aan het type nummer te zien.
ErDee
Vindt t wel jammer dat bijna ieder merk nu zo`n typeaanduiding heeft. Het ging john deere om 'problemen met het aangeven van de series' maar ik zou niet weten hoe ze met dit typeaanduidingssysteem aan willen geven dat er bijv. een nieuwe 6 serie is :S ik vind t sowieso maar niks ik heb leiver een 6340 ofzo...
heidewoud
@_rick_
volgens mij staat die 6 voor het aantal cilinders 😉
@heidewoud amaai 125Pk uit een 6cilinder blok persen, denk es even na. of ga naar Johndeere.nl en zoek daar de PDF van deze trekker, dan zal je zien dat dit een 4Cil is.
heidewoud
@StijnTheDeereDriver

sorry hoor, ik had het al even na gezocht en had ook al gevonden dat het een 4 cilinder is idd. Vanaf de 6140 zijn geloof ik 6 cilinders.
maar hoezo zou je geen 125 pk uit een 6 cilinder blok kunnen krijgen?
Johndeere6210r
@heidewoud

Kan je wel. Kijk naar de John Deere 6810.
heidewoud
Jah die stijn the deere driver zit het tegendeel te beweren.
@heidewoud ja het is toch belachelijk dat je zo een grote motor 6 cilinder en daar 125pk gaat uithalen, het is toch al gemeen geweten dat je tot plus minus 140pk uit een 4cil blijk kan halen.
heidewoud
Jaja, okee, maar het gaat hier niet om wat verstandig is en niet, het gaat er hier om wat kan en niet, het zou dus zo best kunnen, al haal je dan nog niet echt heel veel uit je motor.
Fendttrisixfan
@StijnTheDeereDriver
valtra haalt 160-170pk uit een 4 cilinder, maar bouwen ze daarom geen modellen meer met een 6-cilinder met minder pk's, @heidewoud zijn reactie was zeer logisch lijkt me
heidewoud
Nee nee, ik denk dat jij het verkeerd begrijpt, hij zegt tegen mij dat ik es even na moet denken. ik ben van mening dat dat niet juist is, want natuurlijk kun je er wel een 6 cilinder in leggen, maar zoals ik eerder zei, is het economisch gezien niet heel verstandig.

tevens gebruik jij verkeerde signaalwoorden. dat valtra er 160-170 pk uit haalt is niet in tegenstelling tot dat ze geen 6 cilinders meer bouwen met minder pk's. dit geeft het woord 'maar' echter wel weer 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6125R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!