De folder van de grote John Deere 6R serie.Op de achtergrond een stukje van de poster van de nieuwe John Deere combine T-serie. De grootste schuddermaaidorser op aarde.

John Deere Folder

JD6930
De folder van de grote John Deere 6R serie.

Op de achtergrond een stukje van de poster van de nieuwe John Deere combine T-serie. De grootste schuddermaaidorser op aarde.

Reacties

I Like 😃
deerefan
Hebbe hebbe 😃 toevallig had ik een mail gestuurd naar horst of ze hier al folders van hadde maar nog niks terug
JD6930
@deerefan

Ik schat dat je het beste contact op kunt nemen met de dichtstbijzijnde dealer. Ik heb deze folder en de poster van de combine gisteren gehad toen i kweer even langs ging bij men voormalige stagebedrijf(onze dealer/mega dealer voor 2 3e van brabant), toen ik met iemand van daar stond te praten vroeg een verkoper of ik de nieuwe 6R al had gezien, toen kreeg ik deze folder en een poster van de combine, ze wisten niet waar ze de posters moesten laten dus kreeg ik er een. De folders van de 7R en de spuit waren er ook al maar daarvan wist hij neit waar de rest lag dus moest ik dat maar een keer aan de verkoper die daar over gaat vragen of ik er 1 mag hebben.

Foto's van folders van de 7R, 8R, spuit etc. volgen waarschijnlijk nog wel een keer. Ik heb een e-mail gestuurd naar de betreffende verkopers dus dat komt goed.

@StijnTheDeereDriver

Me to! 😛 And this! 😛
bernard JD
Ik vind hem wa mooi
deerefan
@JD6930
als ik van vakantie kom ga ik wel effe langs bij westrenen 😃 (dit was trouwens mijn 5000ste reactie 😃 )

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!