Foto van een Ford Folder van de 5000 select-o-speed. Dit artikel heeft mijn vader samen met nog een artikel gekregen van een kennis uit duitsland die wist dat wij een 5000 S-O-S hebben.Het leek me wel

Ford Folder

danny_ford
Foto van een Ford Folder van de 5000 select-o-speed. Dit artikel heeft mijn vader samen met nog een artikel gekregen van een kennis uit duitsland die wist dat wij een 5000 S-O-S hebben.
Het leek me wel eens mooi om hem op tf te zetten voor de ford fanaten als @ford5000 en @jammermaarhelaas.

Reacties

jammermaarhelaas
@danny_ford

Dit soort folders zijn altijd leuk om te zien! Wat ook opvalt is het lagere vermogen volgens de duitse norm.
ford5000
@danny_ford Goed idee van je!
Hier word ik inderdaad wel vrolijk van. 😄
danny_ford
Zelf vond ik het ook mooi om te zien, ik kwam ze toevallig gisteren tegen toen ik samen met mijn vader de handleiding van de hassia zaaimachine zocht. Deze ford is ook precies dezelfde uitvoering als die van ons, met de sos en de fritzmeijer cabine.
danny_ford
@ford5000
Graag gedaan, als ik er nog meer tegenkom zet ik ze er nog wel op.
ford5000
danny_ford
Ben er alleen bang van dat er hier niet meer liggen, maar ik zal binnenkort nog even een foto er op zetten van een zeer mooie ford 5000 met fieco cabine, net als de jouwe. Deze was van een boer in denemarken waar we ooit op vakantie waren en blijkbaar hebben we hem nog op de foto gezet, dus die foto volgt binnenkort.
SJB533
Nu nog met Selene of Schindler-as
bert8210
@SJB533 2 WD zijn ze mooier vind ik
krabbenb
@danny_ford
Hoi Danny, heb je ooit de handleiding gevonden die van de Hassia ?
Zo ja, wil je met me aub laten weten ik ben er ook naar op zoek.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!