Foto van een Krampe halfpipe, bezig met poseren bij Krampe Landtechnik und Metallbau GmbH in Coesfeld (Du).Ook bij Krampe wordt wel eens iets ingerolen. Hier een viertal oude Krampe Halfpipe's van Sch

Krampe halfpipe

JD6930
Foto van een Krampe halfpipe, bezig met poseren bij Krampe Landtechnik und Metallbau GmbH in Coesfeld (Du).

Ook bij Krampe wordt wel eens iets ingerolen. Hier een viertal oude Krampe Halfpipe's van Scheel.

03-05-2012-Coesfeld

Reacties

newholland tsa
@JD6930
gebruiken ze die banden ook voor andere wagens ofzo?
mbvaltra
Lekken ze alle 4 iets ofzo?
JD6930
Quote @newholland tsa:
@JD6930
gebruiken ze die banden ook voor andere wagens ofzo?

Die banden gebruiken ze ook voor het spuiten van de nieuwe kippers denk en zullen wel voor vervoer over het terein er aan gehangen zijn, zodat die er normaal aanhangen ergens anders voor gebruikt kunnen orden of verkocht misschien, of de vorige eigenaar heeft ze zelf gehouden, dat kan natuurlijk ook. Maar dit soort banden zitten ook aan de wagens die ze nog moeten spuiten. Vandaar die rode kleur, doordat ze door de verfresten die op de grond belanden heen rijden. Ik schat dat deze wel langzaam aan gesloopt worden als ik het zo zie.
JD6930
Quote @mbvaltra:
Lekken ze alle 4 iets ofzo?

Ik zou het niet weten. Maar deze zijn in iedergeval voor nieuwe ingerolen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krampe halfpipe ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!