Vastrijden met Fendt 824 Vario met Holaras verdeler en JOB Innowalz 260. Foto is geplaatst door Knikkert op 05-08-2012 om 13:41:09, met 18 reacties.

Fendt 824 Vario

Knikkert
Vastrijden met Fendt 824 Vario met Holaras verdeler en JOB Innowalz 260

Reacties

jeroen13
Mooie foto!
larsje
Drukt dat nog een beetje aan zo´n rol, hoeveel weegt die rol ?
Inter1246fan
Mooi!
Knikkert
De rol weegt nu 1100 kg maar is nog te verzwaren naar zo'n 2 ton door hem te vullen met water of olie.
De rol drukt mooi aan, de druk op de rol kunnen we ook nog verhogen door de fronthef op dubbelwerkent te zetten en hem dus te laten drukken op de rol.
930triplemaaier
Maximaal naar 2 ton te verzwaren?

ik had em dan nog wel 1500kg zwaarder gewild
Knikkert
@930triplemaaier
Waarom had je hem dan nog zwaarder gewild?
6330
Netjes!
harald vrieling
Mooi werk man
B - W
@930triplemaaier
ze vragen je wat... :lol:
Fendt926Driver
Ha arjan. mooie combi. is de wals toch gebleven? laatst zat ie ook al voor de trekker toen zat er nog geen sticker op van horenberg en paus. werk je er veel mee op de kuil of alleen als het hoger wordt in het midden?
heb vandaag nog wezen kijken naar een kaweco 10.000 ltr tandem asser met hef en bsa pomp. hebben jullie toch ook (gehad) waaron is die weg gegaan of heb je er een ander bij gekocht? deze is het
930triplemaaier
@Knikkert als je iets speciaal koopt/maakt moet je het ook direct goed doen. met dit werk heb je een trekker namelijk niet snel te zwaar
Knikkert
Deze combinatie weegt nu ongeveer 16 ton, lijkt me zwaar genoeg, helemaal op een smalle kuil met te droog gehakseld gras. Je kunt ook te zwaar worden.
En zoals al vermeld kunnen we de fronthef op dubbelwerkend zetten waardoor je de druk verhoogd op de rol.
renault 106-54
Kun je net zo goed een blok van 2 ton eraan hangen of omhoog laten, dan heb je alles op de wielen anders heb je alles verdeelt over 2.5 meter.
HolderB12
@renault 106-54 Dat is ook de bedoeling hé. Op een smalle bult is niet lukt het niet altijd alles met de banden aan te rijden. Die rol drukt juist tussen de wielen aan.
renault 106-54
@HolderB12 ja op een smalle bult zal het wel makkelijk zijn
wibe
Jij hebt hier die ringen er op zitten, voor t gras wel mooi denk ik. maar in de mais niet gok ik? dan trek je t weer los? of komt hij er dan niet achter te hangen?
Rikk
Plaatjee!!!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!