Donderdag 30-08-2012. Een Valtra ....... staat klaar bij de controle(beveiliging) om daarna achteruitrijdend opweg naar een stand aan de andere kant van het terrein te rijden tijdens de opbouw van de

Valtra N-Serie

JD6930
Donderdag 30-08-2012. Een Valtra ....... staat klaar bij de controle(beveiliging) om daarna achteruitrijdend opweg naar een stand aan de andere kant van het terrein te rijden tijdens de opbouw van de AgroTechniek Holland 2012 in Biddinghuizen.

Reacties

deerefan
Haha ik zat al op de beurs te kijken of ik geen plaatje van votex ergens zag staan maar kon um helaas niet vinden 😃
JD6930
Quote @deerefan:
haha ik zat al op de beurs te kijken of ik geen plaatje van votex ergens zag staan maar kon um helaas niet vinden

Deze stond dichtbij Case IH, bij de Kok om de hoek.

Deze foto is op het losterrein (tijdens de beurs parkeerterrein), het pad waar deze op staat moest je tijdens de beurs over om naar de ingang te kunnen. Tijdens de opbouw moest je daar ook door, hier werdt je door de beveiliging gecontroleerd, beter gezegd: je moest het standnummer en het veld opnoemen, ze controleerde het even of dat kon kloppen en dan mocht je door, zo was dat bij iedere trekker/machine. Enkel als de voorste zei, dat die daarachter erbij hoorde dan kon die volgensmij zo door.
Valtra-Fordpower
Valtra N serie.
deeremeneer
Ik, JD6930 en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Valtra Onbekend (Poseren) naar Tractoren Valtra N-Serie (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N-Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!