Een John Deere 8200 van loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek heeft net zijn laatste bak mais gelost, in de middag van 16-10-2012.Op de achtergrond de Volvo L90E van het loonbedrijf.

John Deere 8200

JD6930
Een John Deere 8200 van loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek heeft net zijn laatste bak mais gelost, in de middag van 16-10-2012.

Op de achtergrond de Volvo L90E van het loonbedrijf.

Reacties

fendt 512c
Die foto heb jij eerder geplaatst 😄
deerefan
Dikke pony 😛
JD6930
Quote @fendt 512c:
Die foto heb jij eerder geplaatst

Sorry, foutje, zag het pas na het plaatsen. Heb de eerder geplaatste verwijderd nu, waren toch geen reacties op. Misschien wel toppertjes stemmen, maar daar kan ik het aantal stemmen niet van zien dus dat weet ik niet.

Heb zoveel foto's dat ik af en toe wel eens vergeet welke ik op TF heb geplaatst en welke niet. 😉
fendt 512c
@JD6930 maakt ook niks uit hoor, kwam mij bekent voor.
JD6930
Quote @fendt 512c:
@JD6930 maakt ook niks uit hoor, kwam mij bekent voor.

Oke, goed opgelet!
ljdekker
En daar gaat weer een liter diesel op de achtergrond, lekker efficient zo!
Trekkerman Tom
@ljdekker Echte dieselzuipers hè, die Peugeots 😉
ljdekker
@Trekkerman Tom ik doel op die shovel
Trekkerman Tom
@ljdekker Weet ik 😉 Maar wat is er precies zo inefficiënt aan die shovel?
Ernst-Jan
Shovel maakt veel meer toeren met kuil aanrijden en verlies ook vermogen in de bak. Beetje trekker rijdt vaak met veel minder toeren de bult op, dus je verstookt minder diesel 😉
JD6930
@ijdekker @Trekkerman Tom @Ernst-Jan

Een shovel kun je ook voor grondverzet gebruiken en hoef je niet enkel voor de kuil te gebruiken. Ook kan ik me voorstellen dat je met een shovel ook wel een goede gewichtsverdeling hebt.

Je kunt wel een extra trekker erbij zetten, maar die staat in de winter ook stil, die shovel kan in de winter voor grondverzet gebruikt worden.

Met een bak aan een shovel ist trouwens ook wel iets makkelijker denk om de kuil echt vlak te krijgen integenstelling tot met een kuilverdeler, die zodra die de kuil raakt de boel weer aan de kant zwiept. Maargoed, heb nooit een kuilverdeler aan het werk gezien, maar ik snap wel dat hier iedereloonwerker en dan ook echt iedere een shovel op de kuil zet!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!